image Roti Paratha Segera - Mia Liana

Monday, 24 September 2018

# Dari Dapur Mia

Roti Paratha Segera


Kisah dari dapur sebentar tadi. Si comel Sofea request roti paratha balik sekolah. Makanya sampai di rumah terus Mia siapkan.


Senang kalau dah ada stok kat peti ais. Tinggal goreng saja di frying pan.



Mia guna sedikit minyak. Mia suka beli yang Plain Paratha dari brand Kawan. Rasa garing dan lemak. Makan begitu saja pun sedap.

** kudapan petang....



10 comments:

  1. tak pernah try paratha, kalau canai segera tu mak ade buat and jual. hehe. Nanti try paratha ni pulak, nampak mcm sedap.

    ReplyDelete
  2. Samaa cam yang kat rumah kita. Salu kita letak cheese and potong daging burger yang dah goreng dalam paratha, and letak kat kuali, biar cheese cair. Sedap sangat ! Hihi

    ReplyDelete
  3. senang macam ni terus zasss siap sedapnyer ^^

    ReplyDelete
  4. Mudah je kan macam ni.. cepat pun cepat

    ReplyDelete