image Ranking Alexa 18.5.2014 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 18 May 2014

# Blog Matters

Ranking Alexa 18.5.2014


Dah namanya blogger personal, tentulah akan banyak cerita tentang hal personal. Tapi tidaklah keterlaluan. Alhamdulillah... blog ini masih maintain walaupun banyak entri santai dan kurang entri berkualiti. Nak buat macam mana kan.. tuan punya diri ini kadang sibuk.. huhuhu minta maaf ya... update blog pun sekarang lebih banyak guna handphone...

Diucapkan ribuan terima kasih kepada semua pengunjung blog ini yang sudi bertandang tidak putus-putus...


Alexa Traffic Rank : 34,989
Traffic Rank in MY : 215

Sumber : SINI

Laporan sebelum ini di SINI.

 maintain update blog secara konsisten..

51 comments:

  1. assalamualaikum mia...alhamdullilah n tahniah tetap maintain selalu...:)

    ReplyDelete
  2. Subhanallah. Good rank, sist. Keep it up! ^_^

    ReplyDelete
  3. Well done mialiana.com..!!!!s ok tak ada entry berkualiti pun coz masing-masing ada niche kan..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mia! Memang kagum kerana mampu maintain... Antara blog personal Bahasa Melayu ranking terbaik di Malaysia tu!

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum... kak mia,

    tahniah kak mia.. moga kak mia semakin maju dalam dunia blog..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. wah wah wah..tinggi jugak tu, tahniah ye..

    ReplyDelete
  7. tahniah kak mia..
    bukan senang nak senang kan..:)

    ReplyDelete