Nak URL Blog #13



Tiba masanya untuk kita bersegmen. Segmen rutin bulanan di blog ini. Segmen untuk Februari 2015, Segmen Nak URL Blog #13. Segmen ini tersangatlah simple dan senang sangat nak join.

Motif utama untuk memudahkan Mia blogwalking di samping menjadi platform buat blogger-blogger mengenali di antara satu sama lain. Yang dah kenal dirapatkan. Yang belum kenal dikenalkan.

Senang saja nak join. Hanya perlu tinggalkan url blog anda di ruang komen entri ini. Segmen ini akan tamat pada jam 10.00 pagi 25 Februari 2015 (esok pagi).

join lah ya...... (^_^)

Post a Comment

70 Comments

  1. cxopportunities.blogspot.com

    lame rasanye tk join. hehhe. :)

    ReplyDelete
  2. http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Lya join http://blogashalya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. http://inibelognabihah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. http://anumkhairil.blogspot.com
    anum join

    ReplyDelete
  6. Nak join juga la Mia :)

    http://ummi2m2s.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. http://nusha1706.blogspot.com

    salam kenal buat yg belum mengenali =)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum kak mia, sheila join ye. hehehe

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. http://thinkingofthestar.blogspot.com/

    nak jugak~~ hihihi

    ReplyDelete
  10. http://officalmissyana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. http://cikpuanhanna.blogspot.com/
    saya nak join gak

    ReplyDelete
  12. http://www.cikgufarha.com/

    nak jugakk :)

    ReplyDelete
  13. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    salam perkenalan dari org brunei :)

    ReplyDelete
  14. http://sugarpai.blogspot.com

    joined.hai salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  15. http://www.zukidin.com

    Harap sempat lagi la... selamat berkenalan kpd semua...

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. http://rojakbuahpedas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. http://21clues.blogspot.com/

    selamat berkenalan semuaaaa

    ReplyDelete
  19. rajinnyer semua orang. saya kesuntukan masa.

    ReplyDelete
  20. tak dapat join bloglist, dapat join sini pon jadi lah yer.. ^_^

    http://mamapapaamir.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. http://wanie-theatozofmylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. join ^^
    http://creamylittlediary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. http://alongwawaerna.blogspot.com

    Saya ikut sekali dan gambate!!!!1

    ReplyDelete
  24. nak,,hehe
    http://trahzain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Bawah sally.. hihiii
    http://www.dayangdeno.com/

    ReplyDelete
  26. Join segmen :)

    http://sayaiday.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Join kak
    http://ainimrashihah.blogspot. com

    ReplyDelete
  28. Wah..buat segmen...Kena menyibuk ugak ni..nak join..Well,you allzzz,slamat berkenalan..
    http://hadaasuhaimi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum kak Mia, lama tak singgah sini :)

    http://ihazaliza.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. ulp! nasib baik sempat.

    http://sallyadan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. Diana join kak mia...

    http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. terima kasih pada semua yang sudi join... (^_^)

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum mia...alamak dah tamat segmen ni...:)

    ReplyDelete