image Pemenang Bertuah URL Blog #20 - Mia Liana

Monday, 30 November 2015

# Segmen Nak URL Blog

Pemenang Bertuah URL Blog #20



Hmm.... barulah sempat Mia nak umumkan di sini, siapakah pemenang bertuah bulanan di blog ini. Mia telah selesai blogwalking ke semua blog peserta pada hari semalam. Minta maaf sangat-sangat Mia memang sibuk sangat seminggu dua minggu ni.

Terima kasih kepada semua yang sudi join Segmen Nak URL Blog #20 kali ini. Dan kini Mia nak canangkan pemenang-pemenangnya ialah.....

[Sila rujuk nombor peserta di SINI terlebih dahulu]




Tahniah diucapkan kepada yang terpilih melalui random.org... wahhhh bestnya... Blog anda akan dimasukkan ke dalam bloglist Mia sehingga ke segmen ini yang seterusnya di bulan depan.

jemput kenal-kenal ya...

15 comments:

  1. Tahniah... tahniah.. tahniahhh..
    yeyehh anda dah menang (=

    ReplyDelete
  2. tahniah 11 dan 30 macam kenal ja hehe

    ReplyDelete
  3. alamak macam mana sy boleh terlepas segmen ini..apa pon tahniah untuk pemenang.

    ReplyDelete
  4. dkt dgn num sy dh, tp xde rezeki sy,,,haha
    tahniah pemenang ^^

    ReplyDelete
  5. salam, Tahniah pada yang menang juga pada yang menyertai ^^

    ReplyDelete