Carta Pengkomen Tegar Oktober 2018





Carta Pengkomen Tegar Oktober 2018



No 1 - Fatin Syaza dengan 66 komen



No 2 - Etuza dengan 35 komen


No 3 - Cik Tie dengan 28 komen



No 4 - Shahida Dzulkafli dengan 28 komen



No 5 - Shafyqah Azahar dengan 21 komen



No 6 - Perdu Cinta dengan 13 komen




No 7 - ShirVen dengan 13 komen



No 8 - Normi Nieza dengan 12 komen




No 9 - Farahain ZFA dengan 11 komen



No 10 - Nurul Aqidah Azahar dengan 10 komen



** ribuan terima kasih pada semua yang tersenarai di atas... terima kasih atas sokongan yang diberikan....


Post a Comment

17 Comments

  1. Asalam wow! ini berita gembira ni tau. Tak sangkat tersenarai top 10 ..Cuma mohon maaf jika ada komen tak sedap di hati ya

    ReplyDelete
  2. Tahnia yang lain blogger tersenarai..kita teruskan komen dengan hati ikhlas

    ReplyDelete
  3. 35 comment. Benar2 tukang komen ni. Apapun saya ikhlas. agar tak boring main blog.

    ReplyDelete
  4. rajinnya you guys! Kena ikut support fellow bloggers ni! yeah!

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  5. Wah.. nama kita ada juga.. Tahniah pada semua yang turut tersenarai..

    ReplyDelete
  6. Wah ada dlm list 😊 takda niat nak tersenarai pun, just tinggalkan jejak dan saling support each others

    ReplyDelete
  7. wahhh..ain no 9.. nampak sangat ain dah lama tak drop komen. maaf kak mia.. kadang dah terjah tapi tak sempat tinggal jejak.hehhehee..

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat mereka yang setia menjadi pengomen tegar.

    ReplyDelete
  9. Nasib baik masih tersenarai walaupun dah jatuh no.3 hehe

    ReplyDelete