Sedihnya.. Bila Ada Blogger Tidak Percaya Mia

Agak terkejut juga Mia apabila baca mesej yang ditinggalkan di shoutbox. Dah lebih 1 pagi ni, sebelum tidur konon nak tengok blog kejap. Agak sedih juga ada blogger yang tidak percaya Mia.

Untuk makluman, untuk semua segmen yang Mia buat, Mia memang akan follow dan blogwalking semua peserta segmen. Kalau yang belum di follow, Mia akan follow blog, like fanpage dan add google+.


klik pada gambar untuk besarkan

Memang Mia dah follow pun... ada kat row pertama tu. Cuba check betul-betul ikon yang ada gambar Mia dan Suami Mia. Suami Mia pakai baju t-shirt warna kuning.

mood sedih...

Post a Comment

126 Comments

  1. mungkin dye x pasan lah tuh!!!!yelah...jan risau sis kalau dye dah pasan mesti sattle mende neh..kene terangkan kat dye macam neh baru dye pasa...semoga cepat sattle...heheheh....

    ReplyDelete
  2. xpe kak sabar... siapa2 pun suka bila blogger dikenali polo blog dorg..termasuk sy..lepas tu sedih bila x kena polo...ekekek siapalah aku..sedar diri sket aku bukan blogger ternama <---pujuk ati.. beberapa tahun dulu sy ada rasa begini...skrg dah tak kisah siapa polo dan x polo...janji seronok blogging tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kak mia bukan macam tu... huhu... siapa yang join segmen kak mia... semua kak mia follow balik...

      Delete
  3. be storng ya.. maybe dia tak perasan kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. at least check betul2... as strong as always be...

      Delete
  4. maybe dia tak check betul-betul senarai follower dia tu. maybe dia ingat dp tu sama dgn banner kak mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu gambar profile lama blogger kak mia... masa follow tu boleh kuar ikon yang tu pulak... huhuhu

      Delete
  5. Sabar eh kak mia. Dia x pasan tu. Kadang2 ade dua gambar, kalau kita follow org tu n agy 1 dekat gmbr profile google kita lain. Nad pun pelik.

    ReplyDelete
  6. sabar jelah, mungkin dia tak lihat.. dan tak cam gambar tu

    ReplyDelete
  7. xperasan kot akak..komen nadya tu msuk akal gk,sbb ct pon pnh mcm tu...pikir positif ye kak,jgn sedih2..dia pon mesti rse bersalah lps bce entri ni..hehehe...kelip kelip biru jangan tacing2 ngan akak mia ye,dia blogger baik punya olang :D

    ReplyDelete
  8. Masaalah terpencil aje tuh..main hembus aje blogger sekarang nie...ceklah 100 kali baru hembus . sabor aje lah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. memanglah.. tapi syoklah kalau cakap camtu... tak sedaplah kan..

      Delete
  9. la... kadang2 kita terlepas pandang.. take it easy ok...

    By the way Kak, 2/8/13 dah dapat post laju tu tapi tak ada kat rumah... sekali lupa nak gi amik hadiah GA yg kak buat 10k follower hari tu... dah amik bungkusan hadiah daripada sponser Chekgu-sekolah tu... kotak 2kaki x 2kaki jek.. sekali bukak... nah amik ko teddy bear besar gajah di mampatkan... sonok anak saya... thanks !

    ReplyDelete
  10. Sabar ye kak mia...kesian kak mia...mungkin dia xperasan tu...xmau sedih2 yer...saya suka join segmen akak ni...

    ReplyDelete
  11. cam kenal je, huuhhu... bila blogger mengharapkan blog difollow.. hurmm.. ape2 pun, kak mia dah buat, kalo tak percaya, nak buat cam mane..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia tak suka blogger baru cop kak mia macam tu... tak suka tau...

      Delete
  12. sabar ye kak mia, mcam panji alam kata masalah terpencil je tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya baby.... mula2 memang lah kecik.. kalau dibiarkan boleh jadi besar... huhuhu

      Delete
  13. maybe dia xperasan kot tu..sabar ye kak..ape-ape pon segmen akak tetap best :)

    ReplyDelete
  14. x perasan la tu x pun dia x refresh ke hehe

    ReplyDelete
  15. hahaha, ada jugak yg camtu. pengsan

    ReplyDelete
  16. check lah dulu sebelum mengeluarkan kata-kata spt itu..klu sy pun rasa kecik hati jugak..take it easy jelah akak.budak2 baru nak naik kot..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memanglah la... kena juga tegur. kalau tak, nanti semua budak baru fikir camtu... tak syoklah...

      Delete
  17. dia tak perasan tu.... tak pun next time bila mia dah follow, tinggalkan komen, bagi tau follower ke berapa....

    ReplyDelete
  18. sabar kak mia.. mungkin dia terlepas pandang kot..;)

    ReplyDelete
  19. dia tak perasan kot kak Mia, tak per lah.. jangan terkesan di hati sangat, benda kecil je...

    ReplyDelete
  20. Sabarlah Kak Mia....
    Adatlah tu.....
    Nak2 blogger ade name cam akak, mesti ada je....
    Takpe, kami caye... =D
    Kak Mia memang akan follow, kadang cepat or lambat je....

    ReplyDelete
  21. Salam Syawal di hari Jumaat...buat Mia dear ^^,

    Sabar ya Mia, memang lumrah sesuatu perkara itu ada yang manis , tawar, pahit dan tak kurang pula manis-manis bergaram....Kak Ummi sokong Mia dalam hati.... ^^,

    ReplyDelete
  22. sorry kak miaa..sorry sorry betul2 xperasan..:(
    saya tgk kt blog org lain, icon kak mia lain,so sy tgk icon jelaa..padahal akak da lama follow saya..so sorry..mmg xperasan lgsg..sorry sorry saya salah..maafkan saya :(

    ReplyDelete
  23. kak miaa..maaf, ikhlas dr saya.. T_T
    http://diarykirani.blogspot.com/2013/08/maaf-kak-mia.html

    ReplyDelete
  24. kalo saya memang tak kisah sangat nak follow ke tidak...

    ReplyDelete
  25. ala, follow mengfollow ni tak penting pun sebenarnya.. sepatutnya tak payah digembar-gemburkan kenapa tak follow, why belum follow lagi, dah janji tapi tak follow pun.. tak perlu semua tu.. kita as a blogger perlu berusaha sendiri untuk menarik minat pembaca untuk follow blog kita.. mungkin kak mia dah kata akan follow, jadi tunggu je la.. dan the most important is tengok senarai follower tu betul2 before tembak ke sasaran yang melulu..last2, nanti peluru tu patah balik kat diri sendiri.. pesanan panjang untuk diri saya dan rakan yang lain.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih di atas pendapat shakira tu.... terbaikkk..

      Delete
  26. sabar ye kak mia..kadang2 orang tak perasan..

    ReplyDelete
  27. kalau aiza pun tak kisah orang nak follow balik atau tak.. mungkin beliau tak perasan kot..

    ReplyDelete
  28. lebih pentingkan orang follow daripada kandungan blog sebenarnya tidak mengembangkan blog itu sendiri.

    Yang lebih penting untuk sebuah blog adalah isi kandungannya dan apa yang boleh kita berikan dalam pemikiran dan cadangan kita.

    *emosi dengan yang sangat nak difollow

    ReplyDelete
  29. Dia tak perasan kot mia... Mia punya follower dah ada 10k banyaknya... Jangan dihiraukan satu tu..

    yang lain jom ler follow blog kita jugak. LOL. Sempat nak promote!

    ReplyDelete
  30. dia xprasan kak dh follow tu.. jgn sdh2 ea..

    ReplyDelete
  31. alhamdulillah dia dah minta maaf, saya ske juga blog ni :)

    ReplyDelete
  32. hee dia tak pasan kot...tapi betul la mmg terasa sbb kita mmg beyol followkan...

    ReplyDelete
  33. sampai mcm tu.. join sbb nk suruh rmaikn follower... pnh gak mcm ni.. unfollow sbb sy lmbt follow dia.. tahu sgt x ikhlas nk jadi rakan blogger kita.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah nak jumpa blogger yang betul2 ikhlas.... huhuhu

      Delete
  34. may be ada kekhilafan di sini....sabor jer ler......

    ReplyDelete
  35. hehe..lucu gak..beriya-iya dia nak akak follow dia..tak pela,kak..mungkin dia tak perasan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tu la... kot ada 10 yang macam ni.. pengsan.

      Delete
  36. sabar eh kak mia. mungkin dia tak perasan. keep smile dear :)

    ReplyDelete
  37. Dia tak perasan je . Lagipun dia takde kutuk . Jangan sedih-sedih ye kak :D

    ReplyDelete
  38. xmo sedih2 yea kak mia..mungkin dia tak perasan..
    senyum2 selalu yea kak :)

    ReplyDelete
  39. Saba ye kak.. dia terlepas pandang la tu..

    ReplyDelete
  40. tak check betul-betul.. sabar ye kak :)

    ReplyDelete
  41. sabar eh kak mia :) die tk chat btul2 lh tu kot.

    ReplyDelete
  42. Tak perasan agaknya tu....tak yah ambik hati sangat....janji kita dah folo diaorang.....relax ....

    ReplyDelete
  43. Takper Mia...sabar eyhh..takyah sedih2...


    Manusia ni kan lemah...

    Selamat Hari Raya
    Happy blogging

    x0x0 ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya hazlina.... selamat hari raya juga ya...

      Delete
  44. pernah kena jugak mcm tu.. mula2 sentap jugak.. sabar je lah.. huhu

    ReplyDelete