Jeruk Pelam

Sunday, May 4, 2014

Jeruk Pelam

Sedapnya... jeruk pelam. Selepas sarapan pagi tadi terus makan ni. Rasa puas dapat makan. Dulu masa anak dara Mia suka buat jeruk ni masa sekolah menengah.



Pagi Ahad... mood kerja masih ke laut. Blackout kat office ni dari hari Rabu.

Ain yang buat jeruk ni...

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi. 
Klik SINI untuk join.

26 comments:

  1. sedap, tp xboleh mkn byk sangat jeruk2 ni :)

    ReplyDelete
  2. wah pagi2 dah makan jeruk... selamat bekerja kak mia...

    ReplyDelete
  3. Uik.. pagi-pagi makan jeruk? Tak sakit perut ker? btw... saya pon peminat jeruk pelam!!! sebenarnya jeruk pelam lagi best dari jeruk cermai hahahaahaha... Satu lagi jeruk betik... hmmm...sedapnya...rangup gitu :D. Dah meh kecur air liur dah... hahahaha. Nak kutip buah pelam kat belakang rumah buat jeruk jugak nih... wahaahahaha... :D

    ReplyDelete
  4. Lama tak makan jeruk... Zumal suka jeruk buah salak :))

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia..sedapnya...mama pun suka mkn jeruk ...semlm barumkn..;)

    ReplyDelete
  6. salam.. ina singgah sini...

    nmpk cm sedap je.... tapi ina pernah buat yg guna gula melaka dan lada kering tu....:)

    ReplyDelete
  7. hari tu ciksue, ni kak mia plak..
    hehehe..awal2 lagi dah makan jeruk ye..>_<

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum.. kak mia.

    wahh.. sedap nyer jeruk tu..

    mselim3

    ReplyDelete
  9. Nenek suka buat pelam jeruk sensiri..sedap

    ReplyDelete
  10. wahh ..sdap nehh .. haha, kat asrma neh, mmg stok mmpelam bnyak ngat, musim dye kot.. tp mostly yg msam.. kna mkan ngan colek.. hehe ~~

    *nak buat jeruk, tak terbuat lagi.. hehee best3

    ReplyDelete
  11. nampak sedap.. :0

    http://pemudattbc.blogspot.com/2014/05/syria-hanya-malaysia-gelar-mujahidin.html

    ReplyDelete
  12. Mai penang nanti ceq belanjan jeruk madu pak ali naa... ^_^

    ReplyDelete
  13. Jeruk Pak Ali di Penang memang pot the best

    ReplyDelete
  14. wah ! pagi2 leh layan jeruk yer? hebat2..hehe

    ReplyDelete
  15. tak sakit perut ke kak pepagi dah pekena jeruk tu..makan jeruk kalau teringin mmg sedap..masam masam manis gitu..kecur air liur

    ReplyDelete
  16. tak pernah mkn pelam..selalu mkn mangga je

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.