Kuey Teow Goreng Satu...

Monday, May 12, 2014

Kuey Teow Goreng Satu...



Pagi ini sarapan kuey teow goreng dengan lauk kentang masak sambal. Malam tak makan sangat, bila pagi memang terasa laparnya perut. Jemput makan semua...


 wajib sarapan pagi...

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi.
Klik SINI untuk join.

28 comments:

  1. Nampak cam sedap jer tu ..Jemput makan jemput makan ..

    ReplyDelete
  2. Terliur., tambah telur mata satu jak mia..hehe..

    ReplyDelete
  3. saya pulak pagi memang selalu tak sempat nak sarapan heaven macam tu, sedap sangat tengok hidangan kak mia :)

    ReplyDelete
  4. Buh sambal lagi sedap kan....selamat pagi mia.lama juga tak jengah blog mia ni..

    ReplyDelete
  5. huhai.. tengah lapar tengok gambar makanan laparnye perot hai.. ni letak telur mata lagi sedap ni..

    ReplyDelete
  6. memang wajib kena ambik sarapan pagi..kalau tak nnt di mkn usia :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...pagi2 kena isi perut dulu...:)

    ReplyDelete
  8. kuey tiow goreng ni kalau pekena dengan sambal...fuh mmg sedap...gandingan mantap.

    ReplyDelete
  9. Sedapnya.... kalau ada byk kerang pun best

    ReplyDelete
  10. sedapnye..tapi macam kurang bahan sikit nampak.

    ReplyDelete
  11. allahu :(
    kak mia selalu buat qila sedih........
    hihihihihi

    ReplyDelete
  12. seddapp, ad kerang lagi bestt tuhh .. ~~ kalo kue tiaw basah bestt.. tapi mnyak, xyah ckap lah >_< hoho

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.