Shiseido Mask

Thursday, May 8, 2014

Shiseido Mask



Tahun lepas, Mia ada guna sekali shiseido mask ni pemberian rakan facebook. Rasa macam kurang sesuai dengan kulit muka Mia, sebab jerawat timbul selepas itu. Tak nak ambil risiko terus fobia nak guna.

Ramai yang kata bagus guna ni. Tapi bukan untuk Mia. Minggu lepas, ada rakan lain beri 4 paket shisheido mask ni. Fikir-fikir punya fikir, terus Mia berikan pada Sueha dan Aqhmar, pelajar praktikal. Mereka memang guna produk ni. Rezeki mereka...

 kulit muka agak sensitif ni...

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi.
Klik SINI untuk join.

25 comments:

  1. anum pun pernah guna tp x de kesan pun so now x pakai da

    ReplyDelete
  2. kat luar mask ni susah nak cari...nak mencuba juga...

    ReplyDelete
  3. boleh pakai sekali sekala j mask ni, sakit bile time tarik la

    ReplyDelete
  4. ada kat rumah tu, tak pernah try lagi ni kak....

    ReplyDelete
  5. tak semua produk sesuai dengan kulit kite kan..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...kalau sesuai dgn kulit jadi elok kalau tidak mmg susah la...mama pun pernah test....setakat ni okay la...:)

    ReplyDelete
  7. Saya terbeli untuk sensitive skin.. -,-

    ReplyDelete
  8. lyeen guna juga ni....setakat ni alhamdullilah ok..:D

    ReplyDelete
  9. hehe.. xprnah cuba pkai lagi. stakat neh, setia dgn yg lama, ~ hehe

    ReplyDelete
  10. Fuza pernah dapat hadiah ni dari blogger. Alhamdulillah, berkesan lah tanggal white head segalanya.

    ReplyDelete
  11. Errk... saya lelaki pertama tulis komen kut?

    ReplyDelete
  12. rezeki dorg hehee..shida pn xblh guna mask shiseido ni..

    ReplyDelete
  13. Cikna guna mask ni best sesangat, ade 3 warna gold, hitam & putih...
    mybe xsesuai ngan kulit sis la tu kot, rezki dak praktikal.....;-)

    ReplyDelete
  14. Cikna guna mask ni best sesangat, ade 3 warna gold, hitam & putih...
    mybe xsesuai ngan kulit sis la tu kot, rezki dak praktikal.....;-)

    ReplyDelete
  15. ex-housemate husna pon ada yang kulit muka sensitif bila pakai nih.. mcm kak mia lah, naik jerawat.. terus dya pon tak guna..

    ReplyDelete
  16. CN guna mask ni,si irfan nangis takut..hehe

    ReplyDelete
  17. Akk baru ritu first time pakai shiseido mask ni...pemberian rakan blogger juga... best juga

    ReplyDelete
  18. ohhh...
    ihihihi sakit jugak kalau yg hitam ni hee~

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.