Top 10 Search Keywords Minggu Ini (3)

Sunday, May 25, 2014

Top 10 Search Keywords Minggu Ini (3)

Dalam tempoh 7 hari kebelakangan ini, kebanyakan trafik blog ini datangnya dari enjin carian. Jom kita tengok Top 10 Search Keywords Minggu Ini..


  1. doa orang teraniaya
  2. kata kata motivasi
  3. kata motivasi
  4. mata pelajaran pra diploma perdagangan
  5. tarikh israk mikraj 2014
  6. tarikh puasa 2014
  7. www.mialiana.com
  8. maksud kelopak mata kiri berkedip
  9. cara membuat bloggeroid
  10. doa orang yang teraniaya
Jangan dibuang entri lama. Sayang tu... Boleh jana trafik dengan sendirinya ke blog kita tanpa disedari.

keyword terhangat minggu ini....

Entri yang berkaitan :
Top 10 Search Keywords Minggu Ini
Top 10 Search Keywords Minggu Ini (2)

17 comments:

  1. setuju!! sbb ada yg nisa dh buang dlu satu...

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana berkongsikan perkara ini..sekarang ini blog saya ciput dengan trafik kerana penggunaan keyword belum power!

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... kak mialiana,

    byk keyword lekat kat blog nie kan..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. stakat ni trafik sy masih rendah..huhu..cian 3x..

    ReplyDelete
  5. Thanks for the sharing. Now I realize the importance of keywords.

    ReplyDelete
  6. Ada juga keyword datang.. Sayang betul pakcik google kat blog ni

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...alhamdullilah sentiasa ada keyword terbaik...

    ReplyDelete
  8. salam.. wahh ! hebatt .. hehe ~ entry lama masih berguna .. ~ :)

    ReplyDelete
  9. wah wah wah mesti beribu tu kak mia hehhehe :D
    qila pun google jugak yg cemtu hee~

    ReplyDelete
  10. Betul tu,ada gak entry lama yg masih nenjana trafik kt blog CN ;)

    ReplyDelete
  11. memang pun kak.. entry lama Ros pun masih menjadi pilihan pengunjung :)

    ReplyDelete
  12. entry bermanfaat tak payah buang... kalau yg tak berapa elok tu baiklah dibuang...hhee

    ReplyDelete
  13. keyword yang menarik...ramai yang cari.....

    ReplyDelete
  14. ya kak btl tu kebanyakkan dtg dari entri lama2 :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah.. Segalanya yg bermnfaat..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.