Top 10 Search Keywords Minggu Ini (2)

Friday, April 11, 2014

Top 10 Search Keywords Minggu Ini (2)

Minggu ini nampaknya agak sibuk bagi Mia. Namun begitu, blog ini masih juga menerima kunjungan trafik dari enjin carian. Terkadang kata kunci atau keyword biasa pun ada orang cari.

Jom kita tengok Top 10 Search Keywords yang naik minggu ini....

  1. doa orang teraniaya
  2. status permohonan kursus di intan
  3. kata-kata motivasi
  4. nak join jugalah segmen 10 jam
  5. gambar kata motivasi
  6. contoh surat perakuan tamat pengajian
  7. doa kecantikan
  8. doa tersakiti
  9. kata motivasi
  10. kedai membeli mesin basuh duit syiling
Alhamdulillah.... naik juga entri-entri lama blog ini dalam enjin carian. Terima kasih ya... harap dapat dimanfaatkan bersama.

 keyword yang laris ni....

27 comments:

  1. banyak yang carri tentang doa and kata motivasi hehe

    ReplyDelete
  2. Tengok musim jugak nie musim #prayformh370.....musim berdoa dan bermotivasi

    ReplyDelete
  3. Blog Mia blog femes tu yg diaorang cari sebagai rujukan....lagi pun sure mereka nak tahu apa ada dlm blog femes ni....

    ReplyDelete
  4. mesti ramai yang mencari dan menjadi rujukan.....

    ReplyDelete
  5. mcm2 keyword keluar kak. tp blog kak mia mmg byk kata2 motivasi. memberi manfaat buat pembaca.

    ReplyDelete
  6. banyak juga keyword doa orang cari dlm blog akak ye..

    ReplyDelete
  7. Ramai orang teraniaya sekarang.. Nauzubillah. Moga himpunan doa dapat membantu sesame kita Amin

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...macam2 ada keywordnya...;)

    ReplyDelete
  9. Tak sangka pulak doa orang teraniaya tu teratas kan..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.