Top 10 Search Keywords Minggu Ini

Saturday, March 29, 2014

Top 10 Search Keywords Minggu Ini

Dah lama tak tengok search keyword atau kata kunci apa yang naik. Jadi di sini Mia printscreen untuk search keywords dalam tempoh minggu ini.



Jom kita tengok...
  1. doa orang teraniaya
  2. i mas c u
  3. status permohonan kursus di intan
  4. rumah sewa johor bahru 2014
  5. watsons touch n go reload get point
  6. blog bila permohonan pra diploma 
  7. gangguan makhluk halus
  8. rosalinda
  9. tanah lot untuk dijual johor
  10. bercuti di felda residence tanjung leman
Nampak macam entri-entri biasa sahajakan dalam blog ini, tetapi sebenarnya mungkin boleh jadi ianya sedang dicari oleh pengunjung dalam enjin carian (search engine) dan trafik datang ke blog ini dengan sendirinya. Alhamdulillah...

kadang kita tak tahu apa yang orang cari, jadi berbloglah seperti biasa...

28 comments:

  1. banyak betul yang diorang cari kan...selamat pagi kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan ida.... alhamdulillah.. morning dear..

      Delete
  2. Gguan mkhluk halus... Blh jadi dukun dh tu.. Hihi... Happy weekend kak mia...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk hehehe maria.... thanks ya. selamat berhujung minggu juga.

      Delete
  3. Replies
    1. cubalah search sally... jumpa apa.... hehehe

      Delete
  4. Mia,
    Kalau nk dpt trafic keyword ni kena bnyk entry sama ke?

    ReplyDelete
  5. hehe..
    nombor 2 tu cam pelik pun ada,,
    org indon ke apa duk google tue.
    eheheh

    ReplyDelete
  6. macamana dapat maklumat keyword ni mia?

    ReplyDelete
  7. amboi lawak betul kan yg google tu kan hikhik

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia..wah banyaknya...:)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Kak Mia...wahh...banyaknya carian...

    ReplyDelete
  10. boleh bukak agen cari rumah sewa tu kak... :-)

    ReplyDelete
  11. byk benda yg diorang cari kat blog kak mia nie

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.