Carta Pengkomen Tegar Mei 2014

Tuesday, June 3, 2014

Carta Pengkomen Tegar Mei 2014



Carta Pengkomen Tegar Mei 2014 kini telah tiba. Jom kita tengok siapakah yang berada di dalam senarai Carta Top 20 Pengkomen Tegar Mei 2014. Terima kasih kerana sudi memberikan sokongan kepada blog ini dan juga menjadi pengunjung setia. Terbaiklah...

Carta Top 20 Pengkomen Tegar Mei 2014

No 1 - Mas Zull dengan 109 komen


No 2 - Sally Yatiey dengan 108 komen


No 3 - Azhafizah Md Nor dengan 108 komen


No 4 - Maria Firdz dengan 105 komen

No 5 - cikmisi leen dengan 105 komen


No 6 - Cikgu Norazimah dengan 100 komen


No 7 - Sukma Haron dengan 97 komen


No 8 - Aqilah Azmi dengan 69 komen


No 9 - Asha Lya dengan 65 komen


No 10 - Husna Zahidi dengan 64 komen


No 11- msredcheesecake dengan 59 komen


No 12 - MyCherita dengan 58 komen


No 13 - Fuza Musa dengan 48 komen


No 14 - Ahmad Zu Mal Md Rayi dengan 46 komen


No 15 - Kisah Si Diary dengan 34 komen



No 16 - Smartan Dad dengan 32 komen


No 17 - Akif Imtiyaz dengan 31 komen


No 18 - Wafa Cw dengan 31 komen


No 19 - Normi Nieza dengan 30 komen


No 20 - Ainim Suju dengan 23 komen

Diucapkan tahniah buat semua yang tersenarai di atas. Buatlah macam rumah sendiri bila bertandang ke sini. Sayang kat anda semua.

jemput berkenalan ya...

57 comments:

  1. tahniah buat semua... ayu kene lebih berusaha untuk turut tersenarai...hehhe..

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum.. kak mia,

    tahniah kepada yang tersenarai...

    mselim3

    ReplyDelete
  3. takniah semua. akif imtiyaz pun ada.

    ReplyDelete
  4. Nama zumal pun tersenarai juga yer... Thanks yer ;)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..tahniah untuk semua..jom singgah dan komen lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. thanks tau fizah.. sudi support kak mia..

      Delete
  6. assalamualaikum mia...alhamdullilah tahniah buat semuanya yer...:)

    ReplyDelete
  7. oh..tak sangka terselit juga nama saya. thank you kak mia

    ReplyDelete
  8. terima kasih jugak buat kak mia sudi jengah blog husna..:)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. tahniah buat semua.. in sha ALLAH, terus bertandang dan komen2 lagi .. :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah ..Tak sangka jugak tersenarai hehhe ..
    Tq Sis Mia ...
    Tahniah semua yang tersenarai ...

    ReplyDelete
  11. Oh ada jugak walaupun bz last month masih maintain...tahniah semua

    ReplyDelete
  12. wow... hebat. tahniah kepada yang tersenarai :D

    ReplyDelete
  13. alhamdulilah.. masih tersenarai, bulan lepas saya sibuk sgt, buat entri pun selalu miss.. tq kak dan tahniah juga pada yg tersenarai... ^_^

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.