Johor Cuti Hari Ini.. Tahniah JDT..

Thursday, June 26, 2014

Johor Cuti Hari Ini.. Tahniah JDT..


Alhamdulillah, Johor cuti hari ini. Semalam balik dari Kuala Lumpur, Mia tidur awal. Tup-tup pagi ini bangun, wahhh team bola sepak Johor Darul Takzim (JDT) menang 1-0 dengan Sarawak di perlawanan akhir Liga Super Malaysia 2014. JDT bangkit semula dan penantian sejak tahun 1991 kini berakhir. Tahniah...

sumber gambar : fanpage Johor Southern Tigers

sumber gambar : fanpage MBJB

mood cuti panjang sampai hari puasa pertama.. (^_^)

24 comments:

  1. Itulah Mia boleh kakak tak tahu. Anak kakak ke sekolah kena balik. Kakak pulak dah ada di pejabat. Alaa... teruskan dulu buat kerja lepas ini baru kakak balik.

    ReplyDelete
  2. saya sangat tahu..tapi tulah memang tahu yang kilang sendiri ni tak akan bagi cuti mengejut camni..keje..
    cuma harap ada replacement lah

    ReplyDelete
  3. best nye bercuti...jelesss tak dapat cuti...:(

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti kak mia. nak cuti jugak..huhu

    ReplyDelete
  5. seronok la cuti kak ek! hihihi...sambung terus kan sampai ahad! :D

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH JDT... Tahniah jgak kat warga Johor. Best nya dapat cuti.. hehe..

    ReplyDelete
  7. hehe...alhamdulillah...JDT menang :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...tahniah2 buat pemain bola JDT...:)

    ReplyDelete
  9. ada budak opis terus mesej semua staff tak payah keja arini sebab JDT menang. Saya apa lagi sambung tido la...hehe. tahniah JDT.. luaskan kuasamu Johor !!! eceh.. haaha

    ReplyDelete
  10. Best cuti..trima kasih JDT sbb menang..hihi..

    ReplyDelete
  11. tahniah jdt..hohoho...dpt cuti tuuu...☺☺☺

    ReplyDelete
  12. Selamat bercuti buat Kak Mia...
    Thniah JDT..

    ReplyDelete
  13. selamat bercuti dan selamat berpuasa kak

    ReplyDelete
  14. tahniah team JDT..seronok warga johor cuti 4 hari :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.