Beli Cetaphil Gentle Skin Cleanser Twinpack 500ml x 2

Tuesday, September 30, 2014

Beli Cetaphil Gentle Skin Cleanser Twinpack 500ml x 2



Bulan lepas Mia ada cerita yang Mia mula gunakan produk Cetaphil di SINI. Sekarang ini, dah tinggal sikit sangat dah yang Cetaphil Gentle Skin Cleanser 237ml punya. Kali ini, Mia terus beli yang besar, yang twinpack tu untuk penjimatan yang lebih. 

Ditambah lagi beli di Apotec Pharmacy, akan dapat lagi 10% diskaun. Cetaphil Gentle Skin Cleanser Twinpack 500ml x 2 ini harganya RM84.60 bila dah tolak diskaun 10%, harganya jadi RM76.14. Kalau beli satu saja, harganya agak mahal iaitu RM55.90.

 perlu bijak berbelanja.....


Hadiah bernilai RM 1,495.80.
Cepat join sebelum 11.59 malam ini, klik SINI.

24 comments:

  1. Replies
    1. setakat kak mia guna ok... kulit lebih lembap..

      Delete
  2. Okay tak guna ni? Saya pernah guna jugak cetaphil ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. jerawat besar dah semakin kurang. kalau ada pun, jerawat kecil je. yang besar dah takde dah..

      Delete
  3. assalamualaikum mia...kalau bagus nak juga cuba pakai ni...:)

    ReplyDelete
  4. Wah jadi pengguna bijak mia..apa pun sila cek tarikh expired ....

    ReplyDelete
  5. nak try jugak bnde ni . rmai yg ckp elok

    ReplyDelete
  6. dulu teman pakai ni masa alahan produk .. doktor suruh pakai ni.. alhamdulillah,,. ok produk ni

    ReplyDelete
  7. cetaphil bagus :) sangat best la kalau dapat beli bila ada promo g ni

    ReplyDelete
  8. yes.. slalu beli brg2 keperluan ni yg twinpack sebab harganya lagi murah.. :D

    ReplyDelete
  9. selalu suka cari barang yang twinpack macam nih.. harganya jauh lebih murah berbanding beli satu jer.. tak pernah guna lagi la produk nih.. kalau beli, kena sorok laa, nanti jadi bahan mainan anak2.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. beli jugak hr ni.ada free moisturizing cream :)

    ReplyDelete
  11. Salam , nak kne cuba ni. Sy mmg da mslah kulit kering,myb sesuai.tq sharing

    ReplyDelete
  12. Jadilah pengguna yang bijak.. hehee ^^"

    ReplyDelete
  13. tak pernah guna yang ni.. kalau macam tu harga dia, memang berbaloi beli yg twin pack tu kan.

    ReplyDelete
  14. memang tengah research pasal cetaphil ni,sekali sis update pula..memang nak grab cetaphil ni..tq sis

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.