image Pengumuman Pemenang Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com - Mia Liana

Monday, 8 April 2013

# Segmen Giveaway

Pengumuman Pemenang Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com


Sesi cabutan bertuah secara manual telah pun diadakan pada 10.30 pagi tadi oleh pihak Naili Shoppe. Nombor cabutan bertuah merujuk kepada nombor peserta seperti di dalam entri SINI.




dan pemenangnya ialah.... jeng..  jeng.. jeng...

Tempat Keempat : RM 10 x 6 orang
81 , 19, 3, 69, 127, 49

Tempat Ketiga : RM 20 x 2 orang
30, 52

Tempat Kedua : RM 30 x 2 orang

Tempat Pertama : RM 40 x 1 orang

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang di atas dan diharap agar dapat emelkan butiran berikut kepada nailishoppe@gmail.com bagi urusan tuntutan hadiah :-

1. Nombor cabutan bertuah
2. Nama Penuh
3. Nombor handphone
4. Emel
5. Akaun Maybank atau CIMB (seeloknya Maybank)

Ucapan setinggi-tinggi penghargaan kepada Naili Shoppe dan MyKeledek kerana telah sudi bekerjasama dengan Mia dalam penganjuran Giveaway ini. Kepada yang tidak berjaya, jangan putus asa, mana tahu  anda mungkin akan terpilih di segmen atau giveaway yang seterusnya di blog Mia.

betul-betul bertuah ni....

116 comments:

  1. Tahniah kepada semua. Jangan lupa emailkan butiran seperti yang telah dinyatakan.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah menang. thanks kak :D
    #131

    ReplyDelete
  3. tahniah buat semua pemenang...sipi jer nombor saya tu,,,,hehe..

    ReplyDelete
  4. Kurang bertuah kali ini. Apapun, tahniah untuk semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniahh buat semua pemenang! memang sangat bertuah ^________^

    ReplyDelete
  6. tahniah yg menang..takda rezeki..heehe..(^_^)

    ReplyDelete
  7. tak sempat nak join..tenet slow sangat..lambat loading...takpelah lain kali..tahniah yang bertuah tu!

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...tahniah2 pd yg berjaya...;)

    ReplyDelete
  9. tak menang..tahniah kepada pemenang..:)

    ReplyDelete
  10. Kepada pemenang...anda memang bertuah, Tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul2 bertuah diorang ni kan bin muhammad..

      Delete
  11. Takda rezeki M kali ni..tahniah pada yg bertuah

    ReplyDelete
  12. kak mia...syes?? saya menag tmpat pertama ke ni?? hihih

    ReplyDelete
  13. tahniah kpd barisan pemenang yg bertuah itu. cewahhh

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..rezeki lat munite ni..Thanks so much Mia..and tahniah untuk yang lain jugak..pada yang kurang berjaya kita cuba lagi give away k..

    ReplyDelete
  15. tahniah buat semua pemenang! belum ada rezeki deno lagi... :)

    ReplyDelete
  16. alhamdullilah menang.. terima kasih kak mia dan sponsor

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah! First time menang hihi.

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua pemenang..No 56 xder pun..hehe

    ReplyDelete
  19. walaupun fyna tak menang, tahniah kepada semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah... ade rezeki jugak nampaknye.. :)

    ReplyDelete
  21. huishhh betul2 klasik cara cabutan nombor tu....apa2 pun tahniah kpd semua yg menang...dengan ucapan "kalau taknak hadiah boleh transfer kpd saya..." hihihi gurau2....

    ReplyDelete
  22. saya no 10..tingkah satu no ja dgn 11.lau x da menang...xpela xde rzeki :)

    ReplyDelete
  23. tahniah semua hehee..60 tak bjaya kali ni hehee :D

    ReplyDelete
  24. Tahniah !!! kepada semua yanbg bertuah.

    ReplyDelete
  25. terima kasih mia ashriefamily menang tempat ke-3. details sudah diemailkan yea..
    :)

    ReplyDelete
  26. Wah..memang mereka sangat2 bertuah. Tahniah semua. ^__^

    ReplyDelete
  27. Dorang memang belum bank in ye sis? Tak terima apa2 emel tentang hadiah GA ni pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yang dah di bank in nabeel. cuba emelkan semula...

      Delete
  28. Tahniah buat semua pemenang! Kalian memang bertuah..

    ReplyDelete
  29. maaf...sye menang...#69
    tp, sye xdw akaun for maybank or cimb..
    mcm mne ae?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anda ada akaun apa? Sila berhubung di nailishoppe@gmail.com. Mungkin pembayaran boleh dibuat via topup

      Delete
  30. Tahnia kpd pemenang dan yg kalah seperti saya, jgn sedih tau... lenkali joint lagi GA anjuran Mia tp jgn lupa rajinkan diri blogwalking. hehe... :)

    ReplyDelete