Macam Mana Boleh Ada "F" Ni

Sunday, September 14, 2014

Macam Mana Boleh Ada "F" Ni


Baru semalam Mia perasan munculnya huruf F di atas ruangan header blog. Entah macam mana boleh ada kat situ sedangkan Mia tidak usik pun coding template blog ini.


Masih belum ada masa yang sesuai nak mengadap coding blog. Belum ada mood lagi.

 tiba masanya blog minta perhatian..

24 comments:

  1. Assalammualaikum.... kak mia,

    kena settle cepat nie.. k

    mselim3

    ReplyDelete
  2. tengok template.. kod script atas sekalah lepas tag tutup script.. ade F uruf besar..

    ReplyDelete
  3. Eh macam mane boleh ade pulak, hehe
    cube pegi template > HTML search 'F' kot2 lah terrr ade, hehe
    (cdgan je ni, tak sure pun betul ke tak)

    ReplyDelete
  4. sebelum ni tak perasan pulak, ni baru perasan. Hihi

    ReplyDelete
  5. F utk fofular... Hehe... Its okay take time n solve the prob ok ;)

    ReplyDelete
  6. pernah kene dulu... tapi ia hilang sendiri kak Mia ..... bukan salah coding rasanya.

    ReplyDelete
  7. mmm biasalah. kalau saya lagi malas nak layan bahasa komputer ni

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia..betul tu kalau nak menghadap coding ni mmg kena ambil masa juga...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan singgah ptg Kak Mia...Diana pasal2 koding html dalam blog ni...memang tak pandai dan tak tau apa2...hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.