image Today Is My Birthday - Mia Liana

Sunday, 20 January 2013

# From Me

Today Is My Birthday


 Today Is My Birthday


Alhamdulillah... syukur ke hadrat Ilahi, Mia masih lagi bernafas sehingga ke hari ini. Hari ini adalah hari kelahiran Mia.

Usia pun telah meningkat setahun lagi. Hari ini genaplah tambah satu lagi tahun usia Mia. Dah 30an... uwaaaaa... Sentiasa mensyukuri apa yang dikecapi sehingga ke hari ini. 

Terima kasih tidak terhingga kepada seluruh ahli keluarga Mia dan rakan-rakan semua....



Doakan Mia ya...

semoga cita-cita dan azam Mia tahun ini berjaya dicapai.... amin....

80 comments:

  1. selamat hari lahir kak mia!

    smoga pnjg umur dn dmurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir kak Mia ;)
    Muda lagi akak kita nie,
    semoga panjang umur..murah rezeki ;)

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir kak mia...
    moga diberkati Allah selalu... ^_^

    ReplyDelete
  4. Selamat harijadi. Semoga dipanjangkan usia & dimurahkan rezeki selalu. Amin

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir Kak Mia!!!

    Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki & semoga berjaya dlm apa yang di buat. :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir Kak Mia. moga pnjg umo n murah rezeki ya. :)

    ReplyDelete
  7. SELAMAT HARI LAHIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Selamat Menyambut Ulangtahun kelahiran Kak Mia. Semoga di panjangkan umur, di murahkan rezeki, di permudahkan segala urusan di dunia mahupun di akhirat.

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir..
    nak hadiah.hehe :P

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir kak mia !

    thanks sebab follow blog saya !

    moga kak mia sekeluarga murah rezeki dan berbahagia :)

    ReplyDelete
  11. hapi besday mia
    moga dicucuri rahmat sentiasa.. amin

    ReplyDelete
  12. HAPPY, HAPPY,HAPPY,,, HAPPY BIRTHDAY... ^_^
    hAPPY BIRTHDAY TO YOU,,,

    ReplyDelete
  13. selamat hari jadi kak mia....smoga murah rezeki dan diberkati...

    ReplyDelete
  14. Happy birthday kak mia. may allah bless u always and live happily with your beloved family :D

    ReplyDelete
  15. Selamat hari lahir kak..smuga pnjg umO murh rezeki
    lame dh xsinggh sini..maaflh sblumni sy sibuk..
    hehee

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir kak mia.... semoga akk terus sihat, dimurahkan rezeki & bahagia di samping family tercinta

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah smga apa yg dicitakan dipermudahkan Allah amin..

    #samalah umo kite hehe ^*

    ReplyDelete
  18. Happy besday kak mia. Moga terus diberikan kesihatan yg baik, ketenangan jiwa, family yg bahagia.. Moga segala urusan dipermudahkan..
    Kak mia, terus ceria2 selalu okey

    ReplyDelete
  19. selamat hari lahir kak mia...semoga teruskan perjuangan dalam dunia blog dan terus gah di persada blog. Semoga diberikan kebahagiaan bersama yg trsayang...

    ReplyDelete
  20. selamat hari lahir kak mia . semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki kak :) sentiassa mendapat keberkatan dan keredhaan :)

    ReplyDelete
  21. happy birthday Pn Mia...semoga apa yg dipohon tu dipermudahkan la hendaknya...amin...

    ReplyDelete
  22. SALAM.
    SELAMAT HARI LAHIR KAK MIA. SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHI REZEKI-NYA > > http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. SELAMAT ULANG TAHUN KAK MIA....
    SEMOGA PANJANG UMUR SUKSES SELALU DAN SEMOGA ALLAH AKAN SELALU MELIMPAHKAN RAHMAT, HIDAYAH SERTA SELALU MENYERTAI DALAM SETIAP LANGKAH DAN DESAH NAFAS...
    Amin.....

    ReplyDelete
  24. selamat hari lahir kak mia...semoga panjang umur...murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan dunia dan akhirat....

    ReplyDelete
  25. Saya nak nyanyikan akak lagu ni :-

    Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan Kak Mialiana, Allah selamatkan kamu :D

    Semoga murah rezeki dan dipanjangkan umur ;)

    ReplyDelete
  26. happy birthday kak Mia. Semoga bertambah sihat, cantik dan menawan. Ingat Allah sentiasa

    :)

    ReplyDelete
  27. hepi besday fren... :)

    semoga dimurahkan rezki dan diberkati umur.

    ReplyDelete
  28. Selamat Hari Lahir, Semoga segala usaha di permudahkan dunia dan akhirat. Diperbanyakan rezeki dan mengecapi kebahagian dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  29. ya selamat hari lahir...yg ke berapa tu...)

    ReplyDelete
  30. Selamat hari lahir Mia.. wah 35 tahun ya..

    ReplyDelete
  31. Happy birthday akak...smoga allah panjangkan usia kak n tabhkan hati kak menghadapi stiap dugaan agr akak sntiasa rock!!!!amin...

    ReplyDelete
  32. Selamat hari lahir! Semoga dimurahkan rezeki dan berjaya selalu

    ReplyDelete
  33. Salam manis buat Mia..

    Selamat hari ulangtahun semoga kejayaan menjadi bajumu..amin..=)

    ReplyDelete
  34. Akak... ! Selamat hari tuaa.. hihik :D

    Ya Allah Kau rahmatilah kakmia, berkatilah setiap langkah dan usahanya agar lebih dekat padaMu, Kau kurniakanlah kesihatan yg berpanjangan padanya, serta keluarga yang bahagia, permudahkanlah urusannya di dunia & akhirat. Allahumma Aamiin :)

    ReplyDelete
  35. wah happy besday...moga panjang umur dan dimurhkan rezeki AMIN...=D

    ReplyDelete
  36. selamat ulangtahun kelahiran kak mia. semoga sentiasa mencapai segala yang dihajati. insyaallah =)

    ReplyDelete
  37. Saengil Chukkahamnida, Kak Mia! ^^
    Happy Birthday maksudnya. hehe

    ReplyDelete
  38. selamat hari lahir kak mia..smoga panjang umur n dmurahkan rezeki ..aamiin..

    ReplyDelete
  39. hapy bestday sis mia. semoga dimurahkan rezeki, semoga blog makin bertambah famous amos =)

    ReplyDelete
  40. Happy Birthday Kak Mia. Semoga panjang umur, dimurahlan rezeki dan sukses dalam apa yg diceburi.

    ReplyDelete
  41. Happy birthday MIA..panjang umur, Murah rezeki dan terus succes k

    ReplyDelete
  42. Hepy bezday Mia....semoga panjang umur ...murah rezeki dan segala impian tercapai tahun ni....

    ReplyDelete
  43. Selamat Hari Lahir, Mia.
    Moga hidup Mia sentiasa dalam rahmatnya, bahagia di dunia dan di akhirat, Insyaallah. Moga segala impian Mia juga bakal jadi kenyataan..

    ReplyDelete
  44. selamat ulangtahun kak mia..lembaran baru pada ambang usia 35 tahun..semoga success menjadi muslimah sejati,ibu mithali dan isteri solehah serta pekerja yang istiqomah..semoga mendapat keberkatan berpanjangan ye.. :) amin..

    ReplyDelete
  45. Selamat Hari Lahir kak Mia.,
    semoga panjang umur dan murah rezeki~ ^^

    ReplyDelete
  46. Selamat Hari Lahir!
    Semoga Allah merahmati dunia dan akhirat. Amin

    ReplyDelete
  47. assalamualaikum mia...selamat hari ulang tahun kelahiran mia...semoga sentiasa dirahmati dan diberkati selalu...:)

    http://maszull.blogspot.com/2013/01/selamat-hari-lahir-mialiana.html

    ReplyDelete
  48. sanah helwah kak mia..sbb kak mia iman dpt kenal smua kengkwn lain.smge pnjg umo kak mia.

    ReplyDelete
  49. Hepi besday mia...moga panjg umo dan di murahi rezeki....

    ReplyDelete
  50. selamat hari jadi kak mia, hikhik .Semoga dimurahkan lagi rezeki dan senantiasa dirahmati oleh-NYA , hehehe

    ReplyDelete
  51. eppy besday kak mia..semoga eppy2 selalu n berjaya di dunia n akhirat..

    ReplyDelete
  52. Selamat menyambut hari lahir. Tentu ada kejutan. :-)

    ReplyDelete
  53. Happy birthday ^_^
    Semoga happy selalu. :D

    ReplyDelete
  54. hepi birthday kak mia...semoga dimurahkan rezeki dan panjang umur..semoga akak bahagia disamping family yang tersayang...

    ReplyDelete
  55. happy birfday mia..

    sorry terlambat wishh tau... all the best in whatever you do..
    friends forever ye..

    ReplyDelete
  56. happy belated birthday kak mia .... sowy lmbt wish ^^

    ReplyDelete
  57. Happy belated birthday kak mia...sorry lambat wish..MAy Allah Bless You ..

    ReplyDelete
  58. Happy Belated Birthday, kak Mia! Semoga hidup kak Mia dan keluarga sentiasa diberkati oleh Allah SWT. :)

    ReplyDelete
  59. Happy belated birthday kak mia..semoga sentiasa dilimpahi keberkatan daripada Allah S.W.T

    ReplyDelete
  60. wahhhhhhhh.... ramainya yang wishhhh... terima kasih ya semua... luv u all...

    ReplyDelete
  61. selamat hari ulangtahun kelahiran kak Mia yang ke 35. walaupun terlambat. still nak wish juga. hehehe

    ReplyDelete