Roti Sandwich Telur

Monday, September 29, 2014

Roti Sandwich Telur



Pagi ini masa sebelum sampai ke tempat kerja Mia ada singgah stesyen minyak Petronas. Alang-alang dah menyinggah itu, terus beli roti sandwich telur buat sarapan.

Nak beli satu macam tak cukup. Nak ambil dua, nanti pukul 11.00 pagi dah lapar pula. Last-last keputusan muktamad, terus beli tiga. Cukup stok sehingga waktu makan tengahari. Settled.

pernah tak rasa macam ni?


Hadiah bernilai RM 1,495.80.
Sempat lagi kalau nak join, klik SINI.

19 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah pagi Kak Mia...sedapnya roti sandwich telur...

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi..kak Mia...byknye roti sandwich..

    ReplyDelete
  3. Selamat pagi & selamat bersarapan kak mia...^_^

    ReplyDelete
  4. klu lin beli cmpor2. cheese, telor, tuna... br best. =D

    entry terkini...Pilihan botol susu anak

    ReplyDelete
  5. penah.. time lapar semua pon nak amik banyak2..

    ReplyDelete
  6. Tetiba rasa nak makan roti telor....huhuhu

    ReplyDelete
  7. pernah..hehe..bila lapar,IbuNoey ambil sampai tiga gak..tapi biasanya lain-lain inti la..;)

    ReplyDelete
  8. Salam kenal Mia Liana! Blognya nice! Apa Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang? Saya lihat bahwa di blognya ada banyak sekali foto.
    Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.