image Review #6 - Homemade Pore Strip - Mia Liana

Tuesday, 2 April 2013

# Segmen Follow Dan Blogwalking

Review #6 - Homemade Pore Strip


Tahniah diucapkan kepada Mirza Syazwina kerana terpilih memenangi Segmen Follow & Blogwalking #2. Marilah sama-sama kita terjah entri terbaik Mirza Syazwina...

Homemade Pore Strip


kembali lagi kita dalam rancangan beauty DIY setelah sekiah lama menyepi tanpa khabar berita.bukan apa,baru dapat idea,huahahaa~

setiap manusia sama ada model sejati atau tidak,bintang hollywood atau mellywood, tidak akan terlepas dengan masalah white head terutama kat hidung dan yang up sikit black head. so apa kata kita tak payah beli pore strips kat kedai. kita buat sendiri.

bahan-bahan yang diperlukan - susu dan gelatin 

 cara-cara nak buatnya

Mirza tunjukkan cara-cara nak gunanya

Selanjutnya, klik SINI untuk terjah.

Wahhh.. menariknya entri Mirza ni... Berkenan pula. Mia nak cuba buatlah nanti. Bahan-bahannya pun simple dan senang dibuat di rumah. Biasalah, wanita mana yang tidak mahu jaga kecantikan.....

jemput berkenalan dengan Mirza ya...

64 comments:

  1. pore ni lubang2 kecik kat muke kan?

    ReplyDelete
  2. wah nak kena g terjah ni..bab2 mcm ni suka jer

    ReplyDelete
  3. xpernah tau pore strip boleh buat sendiri..
    thanks sharing mia...:)

    ReplyDelete
  4. sakit dia sama mcm pore strip yg kat kedai tak? hehehe :P

    ReplyDelete
  5. perkongsian menarik :)
    nak kena cuba :)

    ReplyDelete
  6. menarik ni...macam nak cuba jer...boleh terjah lepas ni... ^_^

    ReplyDelete
  7. dah pernah try dulu-dulu...sambil buat sambil minum susu dutch lady tu...

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...perkongsian yg menarik ni...;)

    ReplyDelete
  9. 1st time dapat tahu guna susu dgn gelatin je :D

    ReplyDelete
  10. senang dan mudah, boleh cuba nanti ni, bahan pun simple aje, hehe

    ReplyDelete
  11. hehe..sayang nak guna bahan2 tu..hehe.tapi lgi murah kan guna tu..terjamin juga..hehe

    ReplyDelete
  12. sat g nak p terjah. leh jugak tau sikit2 tentang ni

    ReplyDelete
  13. Wah..tak tahu pun ada cara ini..hehe..boleh lah cuba.

    ReplyDelete