Terima Kasih Pilih Mialiana.com Dalam Top 10 Malaysia Best Blog 2015

Saturday, January 31, 2015

Terima Kasih Pilih Mialiana.com Dalam Top 10 Malaysia Best Blog 2015


Wahhh... alhamdulillah.. ada juga terselit nama blog ini, Mialiana.com dalam entri-entri contest Malaysia Best Blog 2015 yang dianjurkan oleh OhDuit.com

Cukup tersentuh betul hati ini bila blogwalking ke blog mereka lantas Mia terus printscreen dan abadikan dalam entri ini. Kiranya ini adalah entri penghargaan buat mereka. Kita sama-sama doakan agar mereka berjaya dalam contest SEO tersebut ya...

Jom kita tengok siapakah yang sebut-sebut Mia tu... zasss...









Tersentuh dan terharu diri ini bila baca review dari mereka. Sebenarnya masih jauh lagi perjalanan Mia di dunia blog ini jika dibandingkan dengan blogger-blogger lain yang lebih hebat. Dunia blog... Suka duka kehidupan seorang blogger. Jatuh dan bangunnya dalam persaingan di dunia blog, Apa-apa pun thumbss up ya... terima kasih banyak-banyak sudi hargai blog ini.

jom baca review mereka... (^_^)

30 comments:

  1. Wah.. tahniah kak..^^
    Salam singgah ya.. lama tak blogwalking.. hee..

    ReplyDelete
  2. Wah..tahniah! setuju dengan mereka semua.

    ReplyDelete
  3. Tahniah Kak. Bukan mudah nak jdi seorg blogger yg di kenali

    ReplyDelete
  4. Tahniah Kak. Bukan mudah nak jdi seorg blogger yg di kenali

    ReplyDelete
  5. tahniahh :)
    betul yg dikata oleh mereka..saya pon selalunya jadi silent reader jee kat blog ni hihi

    ReplyDelete
  6. Tahniah ye... saya masih menapah lagi... banyak perlu belajar.. sebenarnya seo tu pun blh habis mengkaji lagi hihi..

    ReplyDelete
  7. akak pun nyaris nak senaraikan mialiana juga.Tapi dah banyak sangat pilihan yang akak buat,terpaksa pendamkan.Apapun,blog mialiana memang layak.

    ReplyDelete
  8. bukan mudah utk meletakkan nama di antara jutaan perkataan dan ayat. tahniah ^^ dah boleh sebut, "Saya seorang blogger" dengan penuh yakin

    ReplyDelete
  9. Your blog dipaparkan kat blog saya... pernah ke melawat? Jangan segan-segan yer. Orang tak nampak pun kalau U skodeng.

    ReplyDelete
  10. Tahniah ya..

    Singgah sini

    https://www.bajusweetmuslimah.tk/

    https://www.blogahbar.tk/p/perancangan-kewangan.html

    Jemput singgah2 ye.. Dan subcribe utk promosi terbaru kami :)

    ReplyDelete
  11. Semua blog yang bagus-bagus...tahniah...

    ReplyDelete
  12. memang layak mia tu..nak terkenal blog macam mia.terkenal melalu blog kan bahagia hidup kita ..

    ReplyDelete
  13. Sama sama akak harap lepas ni akak akan jadi mentor saya dalam dunia blog ni

    ReplyDelete
  14. Mmg terbaik..kak mia antara blogger wanita terbaik ;)

    ReplyDelete
  15. sama2 kita berkongsi pengalaman dalam dunia blogging... terima kasih mia untuk entri ini.

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...tahniah2 mia...:)

    ReplyDelete
  17. kak miaaa mmg kak mia layak pun huhu <3333333333
    chaiyuk kak miaaaa

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.