Rindunya Nak Membebel Kat Blog

Monday, May 4, 2015

Rindunya Nak Membebel Kat Blog



Sejujurnya Mia katakan yang Mia amat rindukan saat membebel kat blog ini. Cuma tahun ini yang macam merosot sedikit prestasi ranking blog ini berikutan banyak dugaan di awal tahun. Blog kena klon lepas itu ada ads yang tidak sepatutnya ada di blog ini. Banyak perkara yang berlaku dalam tempoh 4 bulan yang lepas membuatkan Mia sibuk dengan beberapa komitmen lain sehingga tak sempat nak update entri karangan bebelan Mia. Contohnya macam entri ini, Mia bebel-bebel.... pastu luahan perasaan dari hati.

Jadinya... Mia hanya sempat update entri-entri pendek dan join segmen / giveaway di samping buat giveaway whitening intensive booster skincare agar blog ini tidak sunyi sepi. Serius tau... Mia sangat-sangat rindu nak bebel macam ni...

Mia akan cuba maintain update blog seperti dulu dengan pelbagai entri dan label. Namun, Mia akan lebih menjurus pada entri ala-ala santai berdasarkan naluri dan jiwa berblog Mia.

Sayang sangat kat blog ini. Satu hari tak jenguk, rasa gelisah diri ini.

Keep in touch always.....(^_^)

rindu.. serindunya...

14 comments:

  1. salam kenal.sudi sudilah ke blog saya

    http://kucenmaster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. betul tu kak mia. satu hari tak jenguk blog, rasa tak sesedap maggie kari kan. rasa ada yang tak complete je :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum
    singgah pagi
    hehe hari ini malasnya nak dtg keja, bukan apa dah cuti lama kan...
    all the best

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...singgah pagi ke sini...moga sentiasa ceria sentiasa...:)

    ReplyDelete
  5. rindu juga nak baca celoteh mia di blog ni... hehehe.

    ReplyDelete
  6. semakin hari makin sibuk..kan?/sama la dengan saya..bila anak makin besar lagi la tak sempat nak update macam dulu..

    ReplyDelete
  7. kadang kadang blog terabai bila tuannya busy. jemput join GA nani :D

    ReplyDelete
  8. Blogwalking pagi..teruskn berceloteh kak mia...

    ReplyDelete
  9. memang kadang kadang kalau dah busy memang rindu kat blog

    ReplyDelete
  10. Lya pun thn ni kurang da d blog. Byk komitmen luar

    ReplyDelete
  11. Aha kan, lama tak dgr kak mia membebel..omel je

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.