image Soal Selidik 2 : Apakah Perasaan Anda Apabila Datang Ke Blog Ini? - Mia Liana

Friday, 30 August 2013

# Blog Matters

Soal Selidik 2 : Apakah Perasaan Anda Apabila Datang Ke Blog Ini?

Soal Selidik 2 : Apakah Perasaan Anda Apabila Datang Ke Blog Ini?

Salam sejahtera, semua. Ini adalah soal selidik yang kedua bagi menjayakan Statistik Perasaan Pengunjung Mialiana.com pada pertengahan tahun ini. Statistik Perasaan Pengunjung Mialiana.com yang pertama telah diadakan pada bulan Mac yang lepas dan disertai oleh 78 orang blogger dalam entri SINI.

Tibalah masanya Mia ingin ketahui, apakah perasaan anda apabila datang ke blog ini?

1. Suka
2. Benci
3. Ceria
4. Sedih
5. Jeles
6. Seronok
7. Menyampah
8. Moody
9. Teruja
10. Tiada perasaan

Ada 10 jawapan sahaja di atas. Boleh pilih lebih daripada satu jawapan. Jangan risau, tiada jawapan yang salah untuk soalan ini. Sila jawab di ruangan komen ya.. Akan ada entri khas nanti untuk blogger yang sudi menjawabnya. Tutup pada 11.59 malam 6 September 2013. Entri khas akan dikeluarkan pada esoknya, 7 September 2013.

Manalah tahu Mia ini tersyok sendiri seorang-seorang. Nak juga tahu maklumbalas daripada pengunjung. Dalam pada ini, sekiranya blog ini ada kekurangan yang perlu ditokok-tambah, bolehlah inbox fanpage Mia untuk lebih privasi. Cadangan membina amat digalakkan.

Silakan menjawabnya dengan tenang ya...

entri sticky post ini dimasukkan pada 6.00 pagi 30 Ogos 2013

Entri berkaitan :
Statistik Perasaan Pengunjung Mialiana.com #2

199 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih ya sue...

      blog : http://resepimasakanmudah.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih ya deno...

      blog : http://www.dayangdeno.com
      jawapan : 1

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih ya acik erna...

      blog : http://mak3hero.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  4. 1. Suka bila tengok sis Mia dah update entri
    2. Benci bila tak dapat khatam semua entri sis mia yang best
    3. Ceria bila baca entri yang ada tips n tutorial
    4. Sedih sebab saya tak dapat update entri selaju sis mia
    5. Jeles tengok betapa kreatifnya sis mia melontarkan idea dalam penulisan
    6. Seronok dapat berkawan dengan blogger seperti sis mia
    7. Menyampah sebab tiap kali sis mia gi jalan tar,saya tak dapat join..lalalala...
    8. Moody - takde sebab untuk moody tiap kali singgah sini
    9. Teruja baca review sis mia,semasa promote blog kawan2
    10. Tiada perasaan?Hanya robot je takde blog..kami blogger ada jiwa he3...

    salam merdeka ye sis mia!!!


    ReplyDelete
    Replies
    1. ar saya sokong semua pendapat kat atas. maka saya punya kak mia, sama atau tak sama, tapi maksud yang sama. maka, saya pilih semua tu :)

      Delete
    2. terima kasih ya sis alea...

      blog : http://born2touchurheart.blogspot.com
      jawapan : 1,2,3,4,5,6,7,9

      Delete
    3. harap Puan Gojes dapat berikan jawapan dengan jelas ya untuk dimasukkan dalam soal selidik ini. tq..

      Delete
    4. memang terbaik betul jawapan sis alea ni.. kan SKA... terharunya mia..

      Delete
    5. kak mia, PG nak update jawapan.
      jawapan PG. 1,2,3,4,5,6,9,10 :)

      7 : tak boleh nak menyampah pun, sebab PG kat KK, Sabah :D
      8 : moody tak moody, tak da sebab nak masuk sebabkan moody :)

      hehe. harap di terima jawapan PG. nak menang pendrive., uwarghhhh!

      Delete
    6. Assalamualaikum,
      Terbaiklah jawapan alea sara tu...

      Terkelu sat kami nak jawabnya hu hu hu...

      Delete
    7. terima kasih ya PG...

      blog : http://puangojes.blogspot.com
      jawapan : 1,2,3,4,5,6,9

      Delete
    8. waalaikumussalam... jawab pelan2 ya anyss..

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih ya nad...

      blog : http://storystorynadya.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  6. Replies
    1. terima kasih ya anum...

      blog : http://anumzakie.blogspot.com
      jawapan : 1,3

      Delete
  7. Replies
    1. terima kasih ya aiza...

      blog : http://blogmizzaiza.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  8. Replies
    1. terima kasih ya maria...

      blog : http://myfirdz-trulylove.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  9. Replies
    1. terima kasih ya khairil...

      blog : http://diarijejakahangat1.blogspot.com
      jawapan : 3

      Delete
  10. Replies
    1. terima kasih ya tsania...

      blog : http://wantsania.blogspot.com
      jawapan : 1,6

      Delete
  11. Replies
    1. terima kasih ya dedeq...

      blog : http://najihah90.blogspot.com
      jawapan : 1,3,6

      Delete
  12. Replies
    1. terima kasih ya syida...

      blog : http://cydayusof.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  13. Replies
    1. terima kasih ya kak sukma...

      blog : http://ceritamayapersada.blogspot.com
      jawapan : 1,3,6

      Delete
  14. Replies
    1. terima kasih ya ismail...

      blog : http://ismaildotcom.blogspot.com
      jawapan : 1,3,6,9

      Delete
  15. Replies
    1. terima kasih ya eraz...

      blog : http://www.erazfadli.com
      jawapan : 1

      Delete
  16. Replies
    1. terima kasih ya amanina...

      blog : http://adramycien.blogspot.com
      jawapan : 1,3,9

      Delete
  17. 1-suka sangat singgah blog kak mia nie..
    3-ceria takde yang suram bila masuk blog nie
    5-jeles sey dengan blog dan penulisan entry serta pengalaman yang kak mia ada..

    apa-apa pun takde sebab orang tak suka nak masuk blog nie..
    keep it up...macam kata juri AF

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya rohaida...

      blog : http://www.kisahsidairy.com
      jawapan : 1,3,5

      Delete
  18. saya tekan 1. hehe.. kalo xsuke, takkan la singgah sini kan? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya ahmad zarif...

      blog : http://www.misterzarif.my
      jawapan : 1

      Delete
  19. 1 : suka singgah tapi
    4 : sedih bila saya xsempat pulak nak tinggalkan komen
    9 : teruja bila ada story yang best terus buka entry kak mia.. hehe

    btw,saya tag kak mia dalam segmen,jom join http://nooramyma.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya amyma...

      blog : http://nooramyma.blogspot.com
      jawapan : 1,4,9

      Delete
  20. Replies
    1. terima kasih ya telingabulat...

      blog : http://ceritasitelingabulat.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  21. Replies
    1. terima kasih ya syarafi...

      blog : http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com
      jawapan : 1,3

      Delete
  22. Replies
    1. terima kasih ya asha lya...

      blog : http://blogashalya.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  23. Replies
    1. terima kasih ya faezah...

      blog : http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com
      jawapan : 5,9

      Delete
  24. Replies
    1. terima kasih ya kathy...

      blog : http://coretanhatikathy.blogspot.com
      jawapan : 1,3

      Delete
  25. Replies
    1. terima kasih ya paly...

      blog : http://www.paly.my
      jawapan : 3,9

      Delete
  26. Replies
    1. terima kasih ya mama...

      blog : http://maszull.blogspot.com
      jawapan : 1,3,5

      Delete
  27. Replies
    1. terima kasih ya aynora...

      blog : http://www.aynoranur.com
      jawapan : 1,3

      Delete
  28. Replies
    1. terima kasih ya miza...

      blog : http://pape-jer.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  29. 1-suka. 6- seronok. 5-jeles sbb tak banyak masa nk luangkan kat blog mcm kak mia..hehe,

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya isya...

      blog : http://isyapurple.blogspot.com
      jawapan : 1,5,6

      Delete
  30. Replies
    1. terima kasih ya rietta...

      blog : http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  31. Replies
    1. terima kasih ya jie...

      blog : http://jiesusanos.blogspot.com
      jawapan : 3

      Delete
  32. 1)Suka - sebab dapat mengenali blogger seperti kak mia.
    5)Jeles - dengan gaya penulisan kak mia yang sangat bagus.
    6)Seronok - membaca setiap entri yang diupdate.
    9)Teruja- untuk melihat setiap pekembangan terbaru kak mia.

    Selamat Hari Merdeka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya fiza...

      blog : http://fizasaiza.blogspot.com
      jawapan : 1,5,6,9

      Delete
  33. Replies
    1. terima kasih ya fiza...

      blog : http://lookwhatchagot.blogspot.com
      jawapan : 10

      Delete
  34. seronok kot
    lagi seronok lau dtg sini dijamu nasi impit kuah kacang hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya el...

      blog : http://arwendanish.blogspot.com
      jawapan : 6

      Delete
  35. Replies
    1. terima kasih ya ayu...

      blog : http://www.ayuinsyirah.my
      jawapan : 1,6,9

      Delete
  36. Replies
    1. terima kasih ya xiaura...

      blog : http://xiauraellallyn.blogspot.com
      jawapan : 1,6,9

      Delete
  37. Replies
    1. terima kasih ya adam...

      blog : http://sibodohjangankacau.blogspot.com
      jawapan : 1,9

      Delete
  38. Replies
    1. terima kasih ya mahirah...

      blog : http://mahiraridzuan.blogspot.com
      jawapan : 1,3,6

      Delete
  39. Assalammualaikum...mialiana,

    mselim3 seronok dan suka dan nak tahu entry terbaru blog nie,,

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya mselim3...

      blog : http://mselim3.blogspot.com
      jawapan : 1,6

      Delete
  40. Assalam kakMia =) sy plih no 1 & 9..tp nk tmbah 1lg..prasaan ingin thu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya SKA...

      blog : http://minus-ska.blogspot.com
      jawapan : 1,9

      Delete
  41. kak mia.. perasaan kita banyak tau..
    tapi yg jelas skg ni 1,3,5,9

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya baby...

      blog : http://babyaimacomel.blogspot.com
      jawapan : 1,3,5,9

      Delete
  42. Replies
    1. terima kasih ya azwar...

      blog : http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com
      jawapan : 1,3,9

      Delete
  43. salam sis Mia

    1- suka sebab entri sis kebanyakkannya happy2. banyak benda momoy belajar tanpa momoy sedar
    6- seronok sebab tiada sebab. Momoy memeng seronok dan enjoy baca entri sis. sis banyak idea =)

    tengok header merdeka sis. wow cantik. jeles tau. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya sis moy...

      blog : http://momoy-blogirl.blogspot.com
      jawapan : 1,6

      Delete
  44. First time dtg xtau nk pilih yang mane satu haha

    ReplyDelete
  45. Replies
    1. terima kasih ya aniq...

      blog : http://aniqbukhary.blogspot.com
      jawapan : 5

      Delete
  46. Replies
    1. terima kasih ya aini...

      blog : http://ainblogger.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  47. Replies
    1. terima kasih ya sally...

      blog : http://sallyyatiey.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  48. Replies
    1. terima kasih ya aisya..

      blog : http://chipmunkandbarney.blogspot.com
      jawapan : 1,3,6

      Delete
  49. 1,3,6 dan 9! Yeay, tulis komen ni pun saya teruja kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya intan..

      blog : http://intanzulhilmi.blogspot.com
      jawapan : 1,3,6,9

      Delete

  50. jawapan ayu : 1,3,5,6,9

    5-jeles. sebab ayu xdapat jadi mcm mia.. bilala kan..huhu

    http://ayuzan.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya ayu...

      blog : http://ayuzan.blogspot.com
      jawapan : 1,3,5,6,9

      Delete
  51. Replies
    1. terima kasih ya zara...

      blog : http://zaralisha.blogspot.com
      jawapan : 1,3,5,6

      Delete
  52. 1, 5, 9 !!
    suka sbb kemas, best je tgok dan baca
    jeles sbb akak ramai peminat dan hebat ;p
    teruja sbb tertanya tanya entry apa yg di up setiap kali post ;)
    ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya xila...

      blog : http://www.dearxila.my
      jawapan : 1,5,9

      Delete
  53. Replies
    1. terima kasih ya mun...

      blog : http://ciksitimun.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  54. 1 lagi, 5 sebab hairan bin ajaib camana la Mia dpt buat camni... sgt2 ceria & sukanya hati akak bila bertandang di sini. Juga teruja je nak tahu perkembangan Mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya kak ieta...

      blog : http://www.ieta-myblog.blogspot.com
      jawapan : 1,3,5,6,9

      Delete
  55. Replies
    1. terima kasih ya najihah...

      blog : http://yayaomeyy.blogspot.com
      jawapan : 1,9

      Delete
  56. 1, 6 & 9...Blog yg ke-2 saya sertai giveaway dan kerana giveaway itulah ada blogger yg sudi singgah di blog saya yg tak seberapa tu. Malunya hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya fizah...

      blog : http://ummiberbicara.blogspot.com
      jawapan : 1,6,9

      Delete
  57. Salam Mia,
    1. Kerana penampilan blog yg kemas dan simple
    5. Kerana punya ramai follower dan UV yg setia
    9. Bila ada entri berkaitan ilmu blogging, terima kasih Mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya bin muhammad...

      blog : http://relakssminda.blogspot.com
      jawapan : 1,5,9

      Delete
  58. Replies
    1. terima kasih ya acik...

      blog : http://www.akupenghibur.com
      jawapan : 1,6

      Delete
  59. Replies
    1. terima kasih ya sue...

      blog : http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com
      jawapan : 1,6,9

      Delete
  60. 1,3,6 dan 9
    mesti terjah ke sini - cita222 nye amat menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya delimasari...

      blog : http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
      jawapan : 1,3,6,9

      Delete
  61. 1 & 5
    1.suka baca entri kak mia walaupun selalunya tak sempat nk baca semua entri
    5.jeles sebab saya tak mampu nak update 1 ari 1 entri apetah lagi byak entri mcam kak mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya ayesha...

      blog : http://purplestarz89.blogspot.com
      jawapan : 1,5

      Delete
  62. hai mia...nak join jugaklah,perasaan saya:
    1,6,9...
    tambahan:baik hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya ida...

      blog : http://idazaidi.blogspot.com
      jawapan : 1,6,9

      Delete
  63. Replies
    1. terima kasih ya mizi...

      blog : http://www.mizisempoi.com
      jawapan : 9

      Delete
  64. Replies
    1. terima kasih ya fahmi...

      blog : http://lensafikiran.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  65. Replies
    1. terima kasih ya oshin...

      blog : http://gurlgemini.blogspot.com
      jawapan : 1,3,6,9

      Delete
  66. 1. suka baca, suka tengok & suka ikut perkembangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya damalkamis...

      blog : http://kecekkira.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  67. Replies
    1. terima kasih ya PP...

      blog : http://rossacalla.blogspot.com
      jawapan : 1,3,6

      Delete
  68. Replies
    1. terima kasih ya fyna...

      blog : http://edrina-dafinites94.blogspot.com
      jawapan : 1

      Delete
  69. 1, 3, 6 n 9
    paling byk no. 9 la
    bila nak klik blog kak mia,rasa teruja sangat apa yg kak mia update hari tersebut

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya yumida...

      blog : http://umikasum.blogspot.com
      jawapan :1,3,6,9

      Delete
  70. Replies
    1. terima kasih ya ikha...

      blog : http://shirochan99.blogspot.com
      jawapan :1,5

      Delete
  71. assalam Mia...

    secara jujur dari sudut hati bunda pilih no 5...

    kenapa?.. sebab memang bunda jeles lah Mia dah maju jauh sangat dalam dunia blogging ni...

    Dan bilalah bunda nak sampai ketahap ni ...

    jeles..jeles sesangat.. huhu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... terima kasih ya bunda...

      blog : http://norazis2908.blogspot.com
      jawapan : 5

      Delete
  72. Replies
    1. terima kasih ya anis...

      blog : http://mylife-leogurl94.blogspot.com
      jawapan : 1,6

      Delete
  73. Replies
    1. terima kasih ya kak scar...

      blog : http://scarlettj1.blogspot.com
      jawapan : 9

      Delete
  74. Replies
    1. terima kasih ya solehah...

      blog : http://solehahshamsuddin.blogspot.com
      jawapan : 1,3,6,9

      Delete
  75. Replies
    1. terima kasih ya khamsi...

      blog : http://blochue.blogspot.com
      jawapan : 1,5

      Delete
  76. Assalamualaikum. sheila rasa 1,6 & 9 kak mia! hehehhee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. terima kasih ya sheila...

      blog : http://www.sheilashahfiekry.my
      jawapan : 1,6,9

      Delete
  77. salam, sy pilih 3 ceria, sebab takde sebab nak sedih atau moody pon. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya echezrin...

      blog : http://aishaulong.blogspot.com
      jawapan : 3

      Delete
  78. Nak jawab tenang tapi tade. Sy pilih 9 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya ain...

      blog : http://blogcontestgiveaway.blogspot.com
      jawapan : 9

      Delete
  79. 1 dan 9. :)
    Suka dan teruja sangat dengan blog ni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya atul...

      blog : http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com
      jawapan : 1,9

      Delete
  80. Assalamualaikum...Mia..saya pilih
    1. Suka - dengan entry Mia. Cool

    3. Ceria - duk kat blog Mia
    4. Sedih - kalau ada yang kenakan Mia...saya pun blogger juga, tapi blom jadi blogger sejati...hehehe
    5. Jeles - sebab Mia very fast update entry..blog pun cantik
    6. Seronok - baca entry Mia
    9. Teruja - bila ada segmen dan entry baru



    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya hazlina...

      blog : http://tinymummy.blogspot.com
      jawapan : 1,3,4,5,6,9

      Delete
  81. Replies
    1. terima kasih ya syazwani...

      blog : http://syazwanieafandi.blogspot.com
      jawapan : 1,3

      Delete
  82. No. 6

    Sebab setiap kali masuk sini hati mesti hepi.. gembira... perasaan yg gundah gulana tu terus hilang.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya yus...

      blog : http://myownworld-eus.blogspot.com
      jawapan : 6

      Delete
  83. 1 dan 9...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya faizul...

      blog : http://mohdfaizulosman.blogspot.com
      jawapan : 1,9

      Delete
  84. Replies
    1. terima kasih ya farah...

      blog : http://www.bubblynotes.com
      jawapan : 1,3,6,9

      Delete
  85. Replies
    1. terima kasih ya hani...

      blog : http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com
      jawapan : 1,6,9

      Delete
  86. Replies
    1. terima kasih ya akmal...

      blog : http://biskutcelup.blogspot.com
      jawapan : 1,3,6

      Delete
  87. Assalamualaikum,
    Daku jawab no 11: tertunggu- tunggu.

    Awalnya nak jawab teruja, tapi...teruja dan tertunggu-tunggu nak baca entri baru tu macam tak sama jee

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... terima kasih ya anyss...

      blog : http://annieyss.blogspot.com
      jawapan : 9 (tertunggu tiada dalam senarai jawapan)

      Delete
  88. Salam, Qeela pilih 1 & 6 hehe :D Suke & seronok bace entry & gaya yg diketengahkan oleh sis :D

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya qeela..

      blog : http://ourrandomrainbow.blogspot.com
      jawapan : 1,6

      Delete
  89. Replies
    1. terima kasih ya ct..

      blog : http://sna-aai.blogspot.com
      jawapan : 1,3,5,6,9

      Delete
  90. Replies
    1. terima kasih ya filzah..

      blog : http://sayaeesya.blogspot.com
      jawapan : 1,5,6

      Delete
  91. Replies
    1. terima kasih ya illa..

      blog : http://illafira.blogspot.com
      jawapan : 9

      Delete
  92. Replies
    1. terima kasih ya afiqah..

      blog : http://chocollyheart.blogspot.com
      jawapan : 1,3,5,6

      Delete
  93. 10..sebab tak tau ape yang saya cari..rajin masuk sebab rajin update hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya faaz..

      blog : http://faazawanz.blogspot.com
      jawapan : 10

      Delete
  94. Replies
    1. terima kasih ya N-fiq..

      blog : http://superpapaya.blogspot.com
      jawapan : 1,6

      Delete
  95. ok... terima kasih ya semua. sudi berikan respon untuk soal selidik 2 ini.... tq so much....

    ReplyDelete