Beli Rarity Equestria Girls My Little Pony

Saturday, October 24, 2015

Beli Rarity Equestria Girls My Little Pony


Mentang-mentang dah habis exam final tadika 6 tahun dan juga exam nak masuk darjah 1, makanya Sofea pun nak patung baru buat kawan kepada patung Rainbow Dash. Sofea suka sangat dengan kartun My Little Pony Equestria Girls... Rainbow Rocks. Sampai lagu-lagunya pun dia dah fasih menyanyi.

Semalam, Mia dan Suami Mia bawa Sofea ke Toy R Us di Aeon Jusco Bukit Indah dan layankan kehendak Sofea nak beli patung kegemarannya.

pilih patung Rarity

mula-mula Sofea dah ada Rainbow Dash, kali ni beli Rarity untuk koleksi kedua

mood happy si comel Sofea ni

Seronok tengok Sofea. Yang penting dia nak belajar.

love her so much... (^_^)

9 comments:

  1. Sebagai suntikan semangat ni kak mia untuk sofea..

    ReplyDelete
  2. heheh tak palah mia bagi lah anak kebahagiaan..pasti jiwanya mekartebal kasih sayangnya pada maknya..

    ReplyDelete
  3. Sama la anak buah saya, dia rajin belajar, lepas tu abang saya reward little pony. banyak collection. budak2 ni kena suntik semangat, baru diorang rajin. hehehe

    ReplyDelete
  4. Awainya sofea abis exam !. hehehe. reward la kan dah abis semua

    ReplyDelete
  5. Reward habis exam 1. reward cemerlang exam 2. Hehe..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia..seronok sofea dpt mainan yer...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.