Belum Sempat Nak Blogwalking Senarai URL Blog #19

Tuesday, October 20, 2015

Belum Sempat Nak Blogwalking Senarai URL Blog #19



Kesibukan melanda... Hati ni berkobar-kobar nak blogwalking Senarai URL Blog #19 di SINI tapi apakan daya, masa terlalu amat mencemburui Mia. Tak dan nak blogwalking ni...

Harap bersabar ya. Mia akan cuba curi masa sedikit dalam minggu ni untuk blogwalking.

Kepada blogger yang selesai blogwalking kat senarai tersebut, Mia nak ucapkan ribuan terima kasih.

ada satu lagi pending... segmen bloglist 24 jam... uwaaa...

16 comments:

  1. assalamualaikum mia...kena slow2 jalan ni..:)

    ReplyDelete
  2. BLOGWALKING HERE....saya singgah tinggalkan jejak....kalo minat n komen boleh jenguk2 kat blog saya
    http://comot-pink.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. YB juga blum habis lagi jenjalan kat senarai blog tu...

    ReplyDelete
  4. salaam kak mia.. wawa singgah tengha hari..")

    ReplyDelete
  5. tak dan nak join tapi nak cuba singgah mana yang sempat.. ;)

    ReplyDelete
  6. Iday nak blogwalking jugak. hope dapat blogwalking kesemua 83 link tu. heheheh :)

    ReplyDelete
  7. Kak mia, yana pun baru separuh hah, pastu dah pending jugak

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.