Malaika Oil : Berkesan Hilangkan Jerawat, Parut Jerawat, Muka Berminyak

Monday, October 19, 2015

Malaika Oil : Berkesan Hilangkan Jerawat, Parut Jerawat, Muka Berminyak



Malaika Oil : Berkesan Hilangkan Jerawat, Parut Jerawat, Muka Berminyak


Malaika Oil. Mia dah cuba guna produk ini. Bila buka saja tercium baunya sangat sedap. Baunya yang harum seperti limau amat menyegarkan. Mia ada cerita kat SINI semasa produk Malaika Oil sampai ke tangan Mia. Ye lah... dah namanya wanita. Kalau ada produk yang boleh merawat kulit muka, tentulah nak cuba kan? Siapa yang tak nak cantik... Kalau bagus dan berkesan tentulah nak cuba.



Mia dah cuba guna dan nampak ada perubahan yang positif. Kulit muka menjadi kurang berminyak dan jerawat cepat kecut. Parut jerawat yang lama nampak dah pudar sedikit. Mia guna sebelum tidur pada waktu malam. Mula-mulan goncang botol dulu. Selepas itu sapu dan urut muka dengan Malaika Oil dalam 2-3 minit kemudian terus cuci dengan pencuci muka. Kena bersihkan minyak betul-betul. Kiranya jangan sampai ada minyak yang tertinggal di muka. Bila pegang kulit muka rasa lembut. Sweetnya.. Mia guna satu kali sehari tapi boleh juga guna dua kali sehari iaitu di sebelah pagi. Ikut kesesuaian kita. Kalau nak gunakannya sebagai serum pun boleh, hanya perlu sapu kat tempat parut atau kawasan muka yang bermasalah dan biarkan semalaman.



Malaika Oil. Produk rawatan muka untuk kulit yang bermasalah, berjerawat, berparut, berminyak dan berjeragat. Rawatan minyak muka semulajadi yang mampu membersihkan kulit wajah anda secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat degil di samping mampu menanggalkan minyak kotor dari muka anda terutama dari alat solek dan bahan kimia yang terdedah setiap hari. Yang bestnya, Malaika Oil juga boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan parut jerawat dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah.

Keunikan Malaika Oil terletak pada bahan-bahannya. Antara bahan tersebut adalah Extra Virgin Olive Oil, Lemon Oil, Castor Oil, Temu lawak Powder, Herba dan bunga-bungaan. Kesemua bahan ini mempunyai kegunaan dan khasiat tersendiri dalam membantu memulihkan wajah anda.

Tidak perlu bimbang dan risau serta was-was bila nak gunakannya. Produk ini dikilangkan di Kota Bharu dan disahkan selamat dengan kelulusan KKM bernombor pendaftaran NOT150403152K.

Ramai yang dah menggunakan Malaika Oil dan ternyata terbukti berkesan merawat masalah muka mereka sehingga kulit muka jadi sihat dan cantik. Dah banyak testimoni dan review dari mereka yang berjaya.


Hmm.. kalau dah berkenan.. beli saja. Rawatan semulajadi yang menjadi penawar kepada masalah kulit anda.


Kelebihan menggunakan Malaika Oil :
  • Melembutkan kulit muka secara semulajadi
  • Merawat kulit berjerawat
  • Mengurangkan kedutan
  • Melindungi muka dari sinaran UV
  • Mengurangkan bintik hitam dan putih
  • Menjadikan kulit muka glowing secara semulajadi



Malaika Oil berkesan menghilangkan :
  • Jerawat
  • Parut jerawat
  • Muka berminyak
  • Bintik hitam dan putih
  • Kulit kusam
  • Memudarkan jeragat
  • Mengecilkan pori terbuka
  • Kulit kering


Jom kita tengok video cara-cara nak menggunakan Malaika Oil ini... zasss...



Kalau ada yang berminat dan ingin cuba produk kecantikan yang semakin hangat diperkatakan sekarang ini, sila whatsapp ke 016-9418247 / 0111-6825669. Harga sebotol 50ml RM 49.00 (Semenanjung Malaysia) dan RM 59.00 (Sabah/Sarawak).

* Harga ini tidak termasuk kos pos.



Whatsapp : +60169418247 / +601116825669

belum cuba.. belum tahu...

17 comments:

  1. assalamualaikum mia...macam best juga produk ni...nanti boleh cuba juga la...:)

    ReplyDelete
  2. kak mia kalau dah serasi tu..istiqhomah tau..

    ReplyDelete
  3. first time dengar pasal oil nih..menarik nih..

    ReplyDelete
  4. sy pun boleh cuba sbb ada byk parut kesan alahan gatal waktu pregnant ari tuh..:)

    ReplyDelete
  5. minyak berbau wangi lebih menarik. nak Cuba boleh hilangkan parut jerawat

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini kak mia...wahh...memang berseri-seri lah kak mia sekarang...Diana rasa teruja pula nak cuba juga...

    ReplyDelete
  7. Wah informasi ke.teruskan usaha kita memberi dan menerima infor yang baik2

    ReplyDelete
  8. Siapa tak nak cantik kan.. ;) lebih2 lagi di hadapan suami.. ;)

    ReplyDelete
  9. mcm berkesan je kak mia guna.
    InsyaAllah nanti nak cuba guna jugaklah

    ReplyDelete
  10. paling best bau lemon wangi tu.. dan jerawat cepat kecut.

    ReplyDelete
  11. Terimakasih atas informasinya karena saya lagi cari informasin tentang cara menghilangkan jerawat secara alami
    .

    ReplyDelete
  12. Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.