Sambutan Hari Sukan Negara 2015

Saturday, October 10, 2015

Sambutan Hari Sukan Negara 2015


Wahhh... hari ini ialah 10.10.2015, hari yang telah dinobatkan sebagai Hari Sukan Negara 2015 dengan tema Ke Arah Negara Bersukan. Selepas ini, setiap tahun pada tarikh ini akan diadakan sambutan Hari Sukan Negara.

Di mana-mana semuanya meraikan sambutan ini. Pejabat Mia ada buat zumba /senamrobik kat Dewan Mas Merah, Wisma Nanas, Jalan Padi Mahsuri, Bandar Baru UDA, Johor Bahru bermula jam 7.00 pagi sehingga 11.00 pagi.

Orang ramai dijemput hadir bagi memeriahkan majlis termasuk kanak-kanak. Minuman dan makanan serta goodies bag turut disediakan.


Hmm.. inilah design yang Mia buat sambil minum honey dew milk tea Chatime.

Tapi pagi ini, Mia tak dapat join aktiviti zumba ni sebab dah confirmkan dulu dengan satu event di SINI.

Apa-apa pun... sama-samalah kita ke arah negara bersukan.

sihat dan cergas....


Join sekarang di SINI.

16 comments:

  1. Alaaa kak mia ruginya tak dpt join..
    heheee kita pun join jugak. Tapi yang daerah Sepang punya.
    Meh dtg sini nnt dpt jumpa Bunkface, I Am Nita dn Hujan :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersukan kak mia!,
    dan moga dipermudahkan segala urusan. Aamiin

    ReplyDelete
  3. eh sofea join tak kak mia, saya tak join ada hal lain hehe

    ReplyDelete
  4. ingat nak join jugak mamil tu..tapi bila tak boleh nak bawak anak2 tu payah sikit la..kalau tak boleh jumpa lagi kan kak mia

    ReplyDelete
  5. Asalam Mia, di tempat Etuza jg meriah tadi pagi sebam aerobik...rasa jg ringan2 badan..terbaik SSN budayakan kata PM kita

    ReplyDelete
  6. Meriah..dari ibu bapa...sampailah anak anak terlibat...alhamdulillah.

    ReplyDelete
  7. Kearah negara yang miliki rakyat yg sihat..

    ReplyDelete
  8. Lama Jgk tak bersukan ni..kena mula balik..jogging

    ReplyDelete
  9. Salam singgah petang kak mia....selamat hari sukan negara.....

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...seronok dapat bersenam pada hari sukan ini kn...:)

    ReplyDelete
  11. huhuhu... tak dapat nak join aktiviti sukan di luar. bersukan dengan anak-anak jer kat rumah..

    ReplyDelete
  12. Dimana2 semua pasal sukan negara...kat fb pon penuh dgn sukan negara.....tapiiii tak dapat join ponnnn huhu

    ReplyDelete
  13. bagus ada hari sukan negara ni..menggalakkan orang ramai rajin bersenam menyihatkan badan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.