Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman (10)

Sunday, October 11, 2015

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman (10)


Ni kisah minggu lepas, hari Isnin 5/10/2015 yang Mia ada outstation kat Kuala Lumpur. Berdua dengan Siti. Tak ada lah nak shopping sangat kat Jalan Tuanku Abdul Rahman a.k.a Jalan TAR.

Seperti biasa selepas check in hotel di sebelah terus lah berjalan dan cuci mata tengok apa-apa yang patut dan berkenan di hati.





Mia beli 2 helai kain pasang dan 3 helai tudung buat tambah koleksi yang ada. Jadi lah kan...

shopping... terapi stres..


Join sekarang di SINI.

13 comments:

  1. cantik tudung tu kak..lama kot tak singgah sini

    ReplyDelete
  2. hihihi...tak sempat nak join akak shopping...takpe..next time eh!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...kalau dah ke sana x beli sesuatu mmg x sah kn mia...:)

    ReplyDelete
  4. pandai 'menjaga diri' di jln tar ya..hiihihi...

    ReplyDelete
  5. zaza pegi mggu lpas masjid india hehe..dpt la 2 helai tdg jadi la kan hehe.

    ReplyDelete
  6. Aduhai.. Entah bila nak sampai sini agaknya..

    ReplyDelete
  7. wah.. syoknya shopping.. Ahlam pn dh lama xshoping ke sana...huhuhu

    ReplyDelete
  8. Perempuan shopping berpisah tiada walau pon hnya window shopping kan

    ReplyDelete
  9. Wahh..bestnya kak mia shopping2....cantik kain pasang kak mia tu...

    ReplyDelete
  10. datang sini wajib beli tudung tak sehelai berhelai² kan :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.