Suka Makan Jagung Corn In A Cup

Sunday, October 18, 2015

Suka Makan Jagung Corn In A Cup



Memang dah favourite sangat ni. Makan jagung... corn in a cup. Tak kisahlah beli kat stesen petronas ke.. daily fresh ke.. yang penting ada susu kat dalamnya.

Mia memang suka sangat ni. Pulak tu menurun kat Sofea. Like mother like daughter.

Sedap tu... lagipun banyak khasiat makan jagung ni.

pantang jumpa.. terus beli...

20 comments:

  1. assalamualaikum mia...mmg sedap mkn jagung dlm cup ni...:)

    ReplyDelete
  2. wahh terus rasa teringin nak makan..huhuu..

    ReplyDelete
  3. betul..setuju..PC pun sama kak mia..kalau pegi pasar malam itu yang dicari dulu..kalau dah tak ada..jagung rebus pun ok..hehehe..

    ReplyDelete
  4. lemak manis dan sedap seklai tu..selalu mama disini beli juga, dia suka makan..

    ReplyDelete
  5. lemak manis dan sedap seklai tu..selalu mama disini beli juga, dia suka makan..

    ReplyDelete
  6. Adik sy suka sangat. tapi kalau dulu sedap lagi dari sekarang

    ReplyDelete
  7. Saya pun suka terutama jenama daily fresh..

    ReplyDelete
  8. sedap kalau ltk susu kan..huhu..lama tak mkn..

    ReplyDelete
  9. Diana pun suka makan jagung... rasa2 lemak manis tu yang sedapnya...

    ReplyDelete
  10. Kami kalau beli suka share.. sebab suka dengan moment berebut dengan anak2.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. Suka makan tanpa susu.
    Letak gula dan garam skit dlm jagung tu.
    Rasa masin masin manis..

    ReplyDelete
  12. fav jgk...tp sllu buat sendiri lgi puas hati dpt mkn byk2...lgpun sng je nk buatnye... kalau ade buat bbq mesti buat sweet corn ni sbg pencuci mulut hehehehe

    ReplyDelete
  13. Salah satu favorite saya jugak tapi selalunya tak cukup satu cup,... :) biasanya saya beli 3 cup, hehehe...memang fanatik...

    ReplyDelete
  14. bau jagung rebus tu memang menarik perhatian betul..makan lagilah sedap!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.