Kali Pertama Shopping Online Kat Lazada

Friday, December 4, 2015

Kali Pertama Shopping Online Kat Lazada


Buat kali pertamanya, Mia shopping online kat Lazada bulan lepas. Memandangkan Mia memang tak sempat nak pergi ke kedai untuk beli kitchen hood yang baru, terpaksa akur untuk beli secara online. Betul-betul sibuk tau Mia ni pada bulan lepas.  Macam nak apa...

Pada mulanya rasa ragu-ragu, mana tahu takut ada masalah. Tapi semangat nak beli kuat sangat. Makanya, tershopping lah Mia.

Selesai shopping.

Email dari Lazada

Kitchen hood dah sampai

Leganya.... lepas beberapa hari barang dengan selamatnya telah sampai ke rumah. Mood syukur.

Entri ini bukan entri berbayar. Ini adalah entri perkongsian pengalaman dari Mia.

16 comments:

  1. allhamdulillah... selamat sampai... selamat memasak sis... hehe

    ReplyDelete
  2. Lazada memang terbaik. Ayah saya banyak kali beli barang dalam tu. Return, refund, semua penah sebab kadang2 ada yang rosak, tersalah hantar barang. Tapi, lazada tetap bagi perkhidmatan yang bagus. Setakat ni tak pernah mengecewakan lagi. Huhuhu. Saje kongsi pengalaman. Lazada tempat online shopping kami. Hihihi

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... kak mialiana,

    ok... kan shopping dengan lazada.com ....

    mselim3

    ReplyDelete
  4. minat dengan barangan lazada ni ada juga cuba klik2 huuu! etuza minat camera tu ada murah..tak pasti lah sekarang ni..hari Sept Etuza klik ada murah discount

    ReplyDelete
  5. wahhhhh kira lazada mmg okay je lah kan huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia..alhamdullilah sampai juga yer...mama pun fist time shopping kat lazada pun mcm tu juga tapi sampai juga barang yg dibeli...:)

    ReplyDelete
  7. Pernah juga dua kali shopping kat Lazada.. sekarang ni suka beli kat 11street pulak...

    ReplyDelete
  8. pernah membeli kt lazada jugak..tp sy lebih suka beli kt lelong.my

    ReplyDelete
  9. salam kak, saya pon dah baca banyak jugak pasal lazada ni cuma tak shopping jel agi kat situ

    ReplyDelete
  10. suka shopping online tapi tak pernah lagi shoping dari lazada. sbb ada juga yg negative review.

    ReplyDelete
  11. Salam singgah sini kak mia....wahh...bestnya shopping kat lazada...Diana tak pernah lagi ni kak mia shopping kat lazada...

    ReplyDelete
  12. Salam singgah BW kak mia,

    Wahh..seronoknye shopping lazada, saya pon tak pernah lagi shopping sini..

    Jemput BW kat wanza punye ye :) :)

    http://wzalehawismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. Wah dah selamat sampai tu..
    boleh laa shopink kat lazada lagi ye lps ni kak mia. hehee

    ReplyDelete
  14. best ni ade kitchen hood baru. tak pernah lagi beli kat lazada

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.