image Bebelan Di Tengah Malam (5) - Mia Liana

Thursday, 4 April 2013

# From Me

Bebelan Di Tengah Malam (5)


Bebelan Di Tengah Malam (5)

Mialiana.com : Amboi-amboi sibuk sangatlah tu sampai tak sempat nak balas komen di entri blog?

Mia : Eh! Tidaklah begitu, jangan merajuk ya. Mia sibuk sedikit beberapa hari ini. 

Mialiana.com : Nanti pengunjung tertunggu-tunggu. Kesian mereka. Ada yang tanya soalan, belum berjawab lagi...

Mia : Lah... kan Mia dah beritahu yang Mia sedang touch up coding blog ni dan bantu beberapa blogger yang hadapi masalah.

Mialiana.com : Nasib dah beritahu. Kalau tak...  kecil hati pengunjung yang datang komen tu.

Mia : (^_^) nak balas lah esok... hari ini memang tak sempat.... huhuhuh

Mialiana.com : Dah malam dah ni, pergilah tidur.

Mia : Ok... good nite.... 

akan balas komen-komen di entri blog ini jua... harap sabar...

52 comments:

  1. haha.. comel ja kak mia.. :D G.nite kak..

    ReplyDelete
  2. hehe...pandai Mia ambil hati pengunjung dgn bebelan cute lagi comel lote ni. Akak suka, akak suka... ^_____^

    ReplyDelete
  3. ehehhe, jom je bebelan tu :D Gute Nacht, Selamat malam kak mia syg! ^________^

    ReplyDelete
  4. Comelnya entri ni..
    Akak memang kagum dengan Mia, boleh jawab semua komen pengunjung blog. Sesuatu yang tak mampu akak lakukan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak salmi... mia jawab mana yang termampu...

      Delete
  5. salam kak mia...hehe, bila nk minta tlg kena panggil kak eh.., pcl punya button reply comment tak boleh gunalah.., nak reply komen susahlah...boleh mia tlg pcl ? tamplete ni ada problem coading agaknya....pcl tak reti nak buat..please ! :) slmt malam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam pcl... hmmmm nanti cuba inbox kak mia.. kalau senang kak mia tolong tengokkan...

      Delete
  6. Sambil landing sebelum lelapkan mata Sempat baca luahan Mia ....kita blogwalking besok jer ler...

    ReplyDelete
  7. Salam Mia,
    Cara yg sungguh kreatif utk menyampaikan dan menjawap persoalan. Menarik sekali dan kagum!

    ReplyDelete
  8. salam mia...

    lama tak jalan2 sini... makin comel blog ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ummi hanie... takpe... terima kasih ya...

      Delete
  9. terbaik...selalu jgk ckp dgn diri sndr...

    ReplyDelete
  10. hehehe faham sagt tu mia !

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum mia....faham mia mama pun ada masalah yg sama x boleh nak bw mcm selalu dan terpaksa pendingkn komen2 dr kekawan dn diri sendiri...:)

    ReplyDelete
  12. bgus jgak publish en3 cmni.. gud idea ^^

    ReplyDelete
  13. hehehe..comel lah kak mia. Saya pun sibuk dengan diploma show. Jadi tak ada masa untuk online selalu.

    ReplyDelete
  14. dah bizi nak buat macamana kan Mia...slow2 lah gamaknya

    ReplyDelete