Happy Birthday To Me... 20.1.2016

Wednesday, January 20, 2016

Happy Birthday To Me... 20.1.2016


Alhamdulillah.... syukur sangat ke hadrat Ilahi sehingga ke hari ini Mia masih lagi bernafas dan meneruskan kehidupan Mia bersama keluarga tercinta dengan ceria dan bahagia hendaknya.

Hari ini, 20 Januari 2016 adalah hari kelahiran Mia. Meningkat setahun lagi usia Mia. Uwaaaaaa... semakin tua dah ni... huhuhuhu... 




Yang paling sweet, bila buka google je.. ada icon kek birthday untuk Mia. Bila mouse over je, keluar caption "Selamat Hari Lahir Mia!" Terus tersenyum memanjang je ni.

Terima kasih kepada semua yang tak putus-putus memberikan sokongan pada Mia tak kira lah secara langsung atau tidak langsung dan yang bestnya Mia ada anda semua yang sentiasa di sisi Mia ketika suka dan duka. Terima kasih sangat... (^_^)


Happy Birthday To Me... 20.1.2016

cubit pipi kiri... cubit pipi kanan.. eh betullah dah bertambah usia ni... hihihi..

Entri berkaitan Birthday Mia pada tahun
- 2011 di SINI
- 2012 di SINI
- 2013 di SINI
- 2014 di SINI
- 2015 di SINI

30 comments:

  1. Happy birthday kak mia ! Semoga lanjang unur dan sihat selalu. Amin aminn

    ReplyDelete
  2. happy bday kak mia.smoga mendapat usia yang dberkati

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Mia. Semoga terus sukses dan diberkati Allah.

    ReplyDelete
  4. Eh serious ke??? HAPPY BIRTHDAY KAK MIALIANA!!!!! Take care of yourself! I know ure blessed but may allah bless u more n moooore! :) hugs!

    ReplyDelete
  5. Happy birthday akak! panjang umo murah rezeki yer.

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday Mia,
    Moga diberi kesihatan yang baik, Aamiin.

    ReplyDelete
  7. Happy birthday dear!
    May all the happiness always with you:)

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir..semoga murah rezeki dan dipermudahkan urusan - amin

    ReplyDelete
  9. Happy bornday kak mia...moga terus success ya...amin.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah, hepy befday kak mia.. semg terus bahagia n success..")

    ReplyDelete
  11. Salam singgah sini kak mia...Alhamdulillah kak mia...selamat hari lahir buat kak mia...

    ReplyDelete
  12. happy bday kak mia. smg diberi kshtan yg baik sentiasa dan dmurhkan rzki.. amin

    ReplyDelete
  13. hepy besday kak..moga panjang umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  14. happy birthday kak :)
    semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia di samping keluarga tercinta...

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...selamat hari lahir mia semoga sentiasa diberkati dan terus maju jaya...:)

    ReplyDelete
  16. Salam kak mia.!
    sanah helwah ,'moga Allah mudahkan urusan dunia akhirat:)


    ramai jugak blogger birthday bulan ni kan

    ReplyDelete
  17. Moga sntiasa d pjgnkn umur, d murahkn rezki buat akak amin..

    ReplyDelete
  18. Selamat hari lahir buat Mia..
    Moga kuat dan sihat dalam menjalani rutin harian hendakNYA.

    ReplyDelete
  19. Happy Belated birthday kak Mia..semoga dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan juga dipanjangkan usia. Aaminnn

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.