Happy Birthday To Me!

Tuesday, January 20, 2015

Happy Birthday To Me!



Happy Birthday To Me! Wahhhhh... usia Mia dah bertambah setahun mulai hari ini. Hari ini adalah hari kelahiran Mia. 

Macam tak percaya je kan... tapi itulah hakikatnya. Semakin lama semakin meningkat usia... huhuh... alhamdulillah syukur sangat masih lagi berpeluang untuk menikmati kehidupan sehingga saat ini.

Terima kasih kepada semua pengunjung blog ini yang sentiasa bertandang ke blog ini tanpa jemu. Cuma tu lah... kalau Mia sibuk sikit memang tak dapatlah nak update blog ini secara konsisten. Yang paling terharu, terima kasih kerana sudi memahami Mia. (^_^)

Salam sayang yang tak terhingga dari Mia.... muahhhssss...


“And in the end, it’s not the years in your life that count. It’s the life in your years.”


gambar ini Mia ambil bulan lepas dari atas kompleks membeli-belah City Square





42 comments:

  1. selamat hari lahir, mia. semoga sentiasa dalam rahmat Allah. ceria2 dan bahagia selalu.. :)

    ReplyDelete
  2. happy befday kak Mia, semoga Allah sentiasa berikan kesihatan yg baik, dmurahkan rezeki & bahagia dsamping insan tersayang :)

    ReplyDelete
  3. happy birthday kak mia..semoga panjang umur murah rezeki n berjaya dunia akhirat :D

    ReplyDelete
  4. Selamat menyambut ulang tahun hari kelahiran!

    ReplyDelete
  5. HAPPY BIRTHDAY KAK MIAAA!!!!! May Allah showers you with His blessings and may all your wishes really do come true kakak! I wish you nothing but success in your life fi dunya wal akhirah insyaAllah aminn!!! :')

    ReplyDelete
  6. selamat hari jadi..moga suksess dunia & akhirat ya... :)

    ReplyDelete
  7. moga allah permudahkan everything for u hehe have a blast bcs u only live once gitu hihik.

    chaiyuk in everything that u do ok1!!!

    ReplyDelete
  8. Asslmkm kak mia. Selamat hari lahir. Semoga bertambahnya usia kak mia, kehidupan kak mia diberkati oleh Nya..

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir sis..maintain cute okeh (^.^)v

    ReplyDelete
  10. tahniah kak mia,
    selamat hari lahir.
    terus sukses dalam apa jua yg kak mia buat.
    chaiyok~

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...selamat hari lahir kak mia!!...semoga diberkati umur, dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan kak mia...aamiin ^_^

    ReplyDelete
  12. happy birthday mia liana.sama macam akak juga...selalu wish untuk diri sendiri.Nak harap orang ingat memang susah.

    ReplyDelete
  13. Sanah Helwah kak Mia! Sama pulak bulan kelahiran kita.. ^_^
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...selamat hari lahir mia...semoga apa jua yg dilakukn akan sentiasa diberkati selalu..;)

    ReplyDelete
  15. Happy birthday kak mia..semoga murah rezeki dan bahagia di samping fmly

    ReplyDelete
  16. Selamat Ulang Tahun Kelahiran Mia, semoga sentiasa bahagia dan ceria2 selalu..

    ReplyDelete
  17. happy birthday mia..semoga dipanjangkan umur,, murah rezeki, happy selalu

    ReplyDelete
  18. Happy Bornday Kak Mia..enjoy your special day :)

    ReplyDelete
  19. Happy Besday Mia... semoga panjang umur dan murah rezeki dan bahagia selama2nya... kalau kalau free tu draftkan sulu entry tu... upload kemudian lah

    ReplyDelete
  20. happy bday kak mia,moga terus succes dalam semua bidang yang diceburi..

    ReplyDelete
  21. Wah!!! Selamat Hari Lahir, Semoga kekal sihat sejahtera dan berbahagia selalu. Dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat. Amin x3 ya robbil alamin.

    ReplyDelete
  22. Happy belated birthday kak Mia! Sama bulan kelahiran kita rupanya.. ^^,
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.