Kadang Sempat.. Kadang Tak..

Thursday, March 10, 2016

Kadang Sempat.. Kadang Tak..



Itulah dia... dah namanya blogger separuh masa, bila tengah seronok berblogging tup.. tup... tiba-tiba ada komitmen lain yang perlu diselesaikan. Makanya blog mulalah tak konsisten update nya. Mia bukannya cerita pasal blogger lain. Ni pasal Mia lah. Kadang macam sempat. Kadang macam tak..

Hmmmm.. seminggu dua ini tengah sibuk siapkan apa-apa yang patut untuk event pejabat di Port Dickson. Nasiblah ada budak praktikal bantu. Kalau tak, memang tak cukup tangan. Kadang orang tak nampak kerja di Unit ICT ni. Diorang tahu siap aje. Tapi nak menyiapkannya perlukan idea, komitmen, masa dan tenaga. Kita buat kerja di sebalik tabir tapi dah tanggungjawab, kenalah buat juga. Sentiasa berfikiran positif.

Walaubagaimanapun, banyak juga kerja yang dapat diselesaikan sebelum event. Masih lagi bimbang takut masa event ada technical fault ke... minta dijauhkan..

bakal berkampung kat Port Dickson dari 11 hingga 14 Mac 2016....

23 comments:

  1. Betul tu...bila ada yg lebih penting ataupun komitmen yg wajid diselesaikan barulah boleh pandang blog..hihi

    ReplyDelete
  2. Dahulukan mana yang lebih penting.. ;)

    ReplyDelete
  3. sama la kite kak.... xtahu kenapa rasa nak kena tambah masa aje huhu

    ReplyDelete
  4. Kak mia boleh bawa sofea sekali...cuti sekolah dah mulakan 11 hb tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... memang bawa sofea. dia paling suka swimming pool..

      Delete
  5. Tugas hakiki tetap kita kena utamakan kak..hihihi

    ReplyDelete
  6. tugas perlu lah diselesaikan kak mia.. go kak mia go.. boleh lah holiday ngan anak skali..

    ReplyDelete
  7. Itu lah lumrah seorang pekerja IT..

    Sentiasa di caci, di herdik, di sindir...bila deliver job, semua buat tak pandang...

    Orang tak faham situasi di IT...pecah kepala dibuatnya..

    ReplyDelete
  8. SEMOGA DIPERMUDAHKAN URUSAN MIA..TQ SUDI SINGGAH BLOG ENA YE

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...biasa la tu mia mmg kekadang okay kekadang tidak...ikut masa yg terluang...;)

    ReplyDelete
  10. hai mia,

    first time datang blogwalking sini.
    salam perkenalan.

    semoga event yangawk tgh usahakan tu berjaya dengan lancar.

    ReplyDelete
  11. asalam..tahnia..walau sibuk sempat beri nafas pada blog tersayang mia ni.tahnia ya

    ReplyDelete
  12. semoga dipermudahkan kak..harap semuanya okay

    ReplyDelete
  13. selesaikan mana yg perlu kak mia.. yg pentg jgn lupa update blog ye hehe..

    ReplyDelete
  14. Memg mcm tu la kn..kekdg masa sibuk x menentu

    ReplyDelete
  15. salam kak , utama kan yang utama insyaAllah :) ada masa blogging

    ReplyDelete
  16. samalah MV pun kdg x sempat nak update

    ReplyDelete
  17. ya kita kena utamakan yang hakiki.. kekadang tak sempat nak jenguk blog..

    ReplyDelete
  18. Sama lah dengan MD kak mia....sibuk sangat sampai tak sempat pun nak jenguk blog apalah nak berblogwalking...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.