Meeting Kat KL

Tuesday, March 8, 2016

Meeting Kat KL


Sebenarnya semalam pagi Mia ke KL. Ada meeting petang semalam dan pagi tadi. Habis meeting petang semalam sempat cuci mata sedikit kat SOGO.

Jom tengok gambar petang semalam..


Tak ada beli apa sangat. Santai-santai aje. Ni baru sempat nak update blog. Baru je sampai Johor Bahru.

touch down KL satu malam kat Premiera Hotel...

17 comments:

  1. wow, ade bag n shoes fair dekat sogo? boleh p sat lagi.

    ReplyDelete
  2. Salam kak mia, alhamdulillah dah sampai johor. :)

    ReplyDelete
  3. mesti jalan TAR dan SOGO lagi la ye kak mia.. hehe

    ReplyDelete
  4. wah kak mia cuci mata je ke hehe. menyelam smabil minum air la ni ya,, hehehe,,, ygpenting kerja dh slesai kan kak mia..

    ReplyDelete
  5. Yang menariknya bila tengok bags and shoes fair tuh :p

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...sempat juga nak pi cuci2 mata yer...:)

    ReplyDelete
  7. kite lama dah tak pergi SOGO. tapi kalau pergi, kene make sure poket tak penuh. haha.

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak turun dekat area SOGO dan kawasan sekitarnya..

    ReplyDelete
  9. Da lma sgt lya x gi cna huhu
    Maaf kak baru smpt bw cne

    ReplyDelete
  10. omg mia.
    rindu nyer sogo!
    bertahun2 da tak gi area kl tu. legend betul tempat tu pd aida.
    zaman belajar dulu 6 thn hampir tiap minggu lepak kl dgn frens.
    hu hu hu rindu...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.