Stok Makanan Sebelum Travel

Friday, March 11, 2016

Stok Makanan Sebelum Travel



Hmmm... banyak juga ni. Sempat shopping stok makanan sebelum nak gerak ke Port Dickson. 

Agenda utama Sofea nak mandi kat swimming pool. Lepas swimming tentu lapar nak makan. Mia dah beli siap-siap.


Bila tunjuk swimming pool ni, memang heaven betul dia. Tempohari ada beberapa ajk event pergi survey resort ni dan tempek gambar kat whatsapp group. Dapat juga tengok keadaannya.

ketika ini sedang on the way ke PD.. touch down sekejap kat kampung Parit Raja, Batu Pahat jumpa parents Mia... hilang rindu sekejap...

24 comments:

  1. assalamualaikum mia...hepi holiday mia n family...

    ReplyDelete
  2. wah..g holiday pd mcm nak g holiday puket..terbaik..

    ReplyDelete
  3. moga selamat sampai kak mia...sofea mesti senyum je ni kak..

    ReplyDelete
  4. Ramainya holiday kat PD.... dah lama rasanya tak jejak bumi PD tu.....

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat Mia..seronoknya bercuti..yg paling seronok tentunya sofea la ya..mesti x sabar nk mandi kolam..

    ReplyDelete
  6. wahhhh banyak tu stok mknan... happy holiday kak miaa...

    ReplyDelete
  7. seronoknya cuti!!! cuti sekolah dah bermula! selamat bercuti yer!

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. saya tag mia liana :)

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/03/segmen-top-blogger-2016-by-nurzulfa.html

    ReplyDelete
  10. Selamat beristurehat bersama keluarga. Mesti ramai gi bercuti di Port Dickson minggu ni.

    ReplyDelete
  11. jemputan ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/03/segmen-nuffnang-by-ciknurul.html

    ReplyDelete
  12. Kalau stok kita dua kali ganda.. Hehe..

    ReplyDelete
  13. Kalau bawak anak2 biasalah port kesukaan.. 'air'... hehehe..

    ReplyDelete
  14. Wahh.... banyaknya stok makanan yang kak mia beli....

    ReplyDelete
  15. wow. nice view pool tu, mia.
    sgt lama x jejak glory.

    ReplyDelete
  16. stok makanan tu wajib ada sebelum travel. senang bila dah ada stok.kotlah kedai jauh kan.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.