Bio-Life Calcium And Magnesium Plus

Thursday, April 7, 2016

Bio-Life Calcium And Magnesium Plus


Sekarang ni selain Mia minum susu kambing Jiddan, Mia ada ambil supplement vitamin Bio-Life Calcium And Magnesium Plus. Kadang tak sempat nak bancuh air susu, penggantinya telan aje pil kalsium. Mia ni boleh dikategorikan sebagai orang yang kurang gemar minum susu. Jadi komitmen nak minum susu secara konsisten selama 3 bulan ni agak payah. Betul-betul nak sembuh sepenuhnya ni. Nak buat macam mana, tempohari benar-benar kurang sihat sebab kurang kalsium.




Nutritional Supplement
Calcium and magnesium fortified with zinc and vitamin D3 for synergistic action and enhanced absorption

Beli kat D'Apotic Pharmacy.. kebetulan masa Mia nak beli ada promosi twin pack (dua botol) RM41.30 selepas diskaun 20% dapat RM 33.04. Senang. Satu botol letak kat pejabat dan satu lagi letak kat rumah. Bila dah seminggu makan supplement ni, dapat rasa perubahan.. bila banyak berjalan, kaki tak rasa penat sangat. Tak rasa sakit sangat. Nampak macam ada progress. Alhamdulillah...

pernah injured kat kaki masa muda remaja dulu....hihihi.. aktif sangat..

9 comments:

  1. tahniah Mia ..ena pon ambil suplimen kalsium..ena ambil kalsium brand shaklee

    ReplyDelete
  2. Salam kak mia,moga cepat sembuh, x minum susu tu kita gang

    ReplyDelete
  3. :) yaya pun ada ambil calcium & magnesium dari brand amway :)

    ReplyDelete
  4. singgah sini, lama tak jenguk blog akak hihi kekalkan kesihatan yg baik :)

    ReplyDelete
  5. kak mia...tq share mv pun nak ambil suplemen ni..usia makin meningkat

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...betul tu kesihatan kenalah dijaga...:)

    ReplyDelete
  7. alhmdllh kak.. makan pun kne berpantang jugak kak..

    ReplyDelete
  8. bagus ada makanan tambahan ni. cuma kena konsisten ambil je la kan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.