Cubaan Minum Susu Kambing

Monday, March 28, 2016

Cubaan Minum Susu Kambing



Apa? Susu kambing? Aduhai... lemahnya bila dengar kena minum susu. Tak apa juga. Pastu susu kambing plak. Nak tak nak.. Terpaksa juga la cuba minum.

Ironinya susu kambing memang banyak khasiatnya. Tinggi dengan protein dan kalsium. Tapi kalau yang original.. minta maaflah Mia memang tak boleh nak telan.. dengan bau dan hamis.

Jadi... Mia cuba minum yang susu kambing dalam paket Jiddan sebelum tidur. Perisa vanilla. Cuba dulu yang ini sambil survey produk susu kambing yang lain.

kesihatan lebih utama.....

14 comments:

  1. Sangat calm kan minum susu kambing ni..selamat malam :)

    ReplyDelete
  2. Kalau susu, saya akan pilih yang berperisa vanila berbanding yang biasa.. ;)

    ReplyDelete
  3. Pernah minum susu kambing segar, tutup hidung tetapi tak puas pula.

    ReplyDelete
  4. pernah minum susu kambing nak macam nih, sedap juga.. tapi terlupa nama brand dia..

    ReplyDelete
  5. teringin lak minum...xpena mnum susu kambing. tpi daging kambing suka sangat~

    ReplyDelete
  6. hehe kak mia ttup idung n minum la. tp jgn smpai tesedak..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...kalau bagus utk kesihatan badan kita mmg bagus la diminum...

    ReplyDelete
  8. salam kak yana tak pernah minum , tapi adik yana sangat suka dn dia kata rasa macam biasa je

    ReplyDelete
  9. yana pon yak minu susu tak suka busuk heheheheh

    ReplyDelete
  10. Dgr kata Jiddan ni elok jugak sbb takde bau hamis kan..?

    ReplyDelete
  11. glamer jugak jiddan ni, mia.
    tapi aida x pernah try la.
    x brape terima la tekak ku ini.
    memang x suka minum susu!

    ReplyDelete
  12. fiza pun susah nak minum susu kambing..ada perisa vanilla tu kira okay lagi nak minum

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.