Design Banner Event 21.4.2016

Tuesday, April 19, 2016

Design Banner Event 21.4.2016


Semalam dan hari ni sibuk menyiapkan design banner event pejabat pada hari Khamis ini sebab nak hantar printing cepat-cepat petang tadi. Banner berukuran 12" x 5" sebanyak 2 unit diperlukan.

Hmmm... macam ni lah... Mia design simple je. Tapi kejap-kejap nak edit itu.. kejap-kejap nak edit ini.. kejap-kejap nak tukar gambar. Makan masa juga sebab kita bekerja dengan ahli-ahli AJK event ni.

Dan inilah hasilnya....


Selamat Datang
YB Dato' Sri Haji Tajuddin Bin Abdul Rahman
Timbalan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani
Bersama Usahawan Pasir Salak
Ke
Bahagian Pembangunan Teknologi Nanas
Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia
Stesen Alor Bukit, Pekan Nenas, Pontian, Johor

dalam hati ni... yang penting siap cepat...

6 comments:

  1. Biasalah tu biler bekerja 1 team :)
    nice.. :)

    ReplyDelete
  2. cantiknya banner...memang biasa lah kak kalau untuk event...bekerja dgn ajk mmg agak lama

    ReplyDelete
  3. Salam , betul kak , banyak ragamnya , masing2 ada idea masing2

    ReplyDelete
  4. semoga dpermudahkan semuanya kak mia...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...dah siap banner nyer yer...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.