Nak Tuning Balik Momentum Berblog

Thursday, April 7, 2016

Nak Tuning Balik Momentum Berblog



Huhuhuhu... apa lah punya tajuk entri pagi ni kan... nak tuning balik momentum berblog. Nampak sangat masih belum bersemangat lagi nak berblog ni. Baru seminggu cuti berblog....

Suntikan semangat sedang dalam proses ni. Bertubi-tubi mempositifkan diri. Tengah cuba usaha. Bila balik kerja terasa letih dan tak larat nak ngadap blog sebab dah sibuk dengan urusan rumahtangga. Jadi... masa yang paling sesuai ialah waktu awal pagi. Sedang peruntukkan masa tak sampai 1 jam untuk ngadap blog, tengok apa-apa yang patut, baca pending comments dan approve kan, buat entri autopost... ngadap emel, balas emel orang nak beriklan...  all in one lah kiranya...

Tuning balik.... chaiyukkkk...

 sayang sangat kat blog ni...

13 comments:

  1. salam kak mia , mogabterus semangat! semangat ! semangat! :)

    ReplyDelete
  2. Kak miaaa..!! Teruskan semangat berblogging ! Akak sumber inspirasi saya ^^. Fighting !

    ReplyDelete
  3. kehkeh. ok la tu baru seminggu cuti.. kita dah lamaaa gila cuti berblog. la ni baru nk start balik kononya,,,hehehe

    ReplyDelete
  4. lama aida x singgah sini, mia. maaf.
    aida tak le sehebat mia.
    pun terbantut jugak pembesaran blog tu.
    pe pun. in shaa Allah aida akan sering jengah sini.

    ReplyDelete
  5. sama laa bila kesibukan membataskan diri untuk update blog..

    ReplyDelete
  6. samalah MV pun banyak buat autopost..anak demam ni tak tertengok blog

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...semoga mia tetap aktif mcm dulu juga...;)

    ReplyDelete
  8. patut sunyi je.... kne aktiv kak nnt sy xde bahan nak baca.. kihkih...

    ReplyDelete
  9. Sama mcm Fida..Kadang2 kering idea nak update apa dlm blog..

    ReplyDelete
  10. kekadang tu kalau cuti lama memang ambil masa nak tuning balik kan..buat mana termampu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.