image Kembali Berblog - Mia Liana

Saturday, October 29, 2016

# From Me

Kembali Berblog



Yeahhh... I'm back now. Kembali berblog. Hihihihi... Mia dah kembali berblog seperti biasa lepas ni. Diakui blog tersunyi seketika. Namun masih lagi terima kunjungan hampir 3k pageviews sehari. Terima kasih kepada yang sudi bertandang ke blog ini.

Banyak perkara yang berlaku yang terkadang kita terpaksa juga time off daripada blog seketika. Rindunya Mia kat blog ini.

Banyak juga yang Mia tak dapat nak update ke blog. Ada juga entri-entri yang masih dalam draft mode menanti masa untuk dipublish.

Till then... cheer up...

love this blog so much....

21 comments:

  1. assalamualaikum mia...singgah mlm ke sini..selamat kembali...:)

    ReplyDelete
  2. Salam sebelum tido singgah sekejap .. biasa lah ,,terkadang blog pun kena rehat jugak hiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam wani... haah kasi dia rehat cukup-cukup..

      Delete
  3. Salam blogging.

    Jangan lupa share cerita kat sini.

    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Salam blogging.

    Jangan lupa share cerita kat sini.

    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

    ReplyDelete