Mula Update Blog Secara Konsisten

Tuesday, October 4, 2016

Mula Update Blog Secara Konsisten



Wahhh.... sekarang ni kalau perasan.. Mia dah mula update blog secara konsisten. Bukan senang nak adakan masa untuk update di samping cari idea untuk update. Kadang ada yang autopublish dan ada juga backdated entri. Nak buat macamana kita ni blogger separuh masa. Nak tak nak.. kena buat juga demi blog yang tercinta ini.

Sambil-sambil itu.. bila ada kelapangan Mia join mana-mana segmen atau giveaway oleh rakan blogger. Sama-sama support. Tak kiralah blogger baru atau lama. Yang penting jangan sombong.

Tak boleh nak karang panjang... huhuhu... masa sangat mencemburui... Dalam hati ni.. berkobar-kobar nak cerita panjang.

rindu nak berceloteh dalam blog ni..

15 comments:

  1. ye, kena cari masa :) Sama juga dengan Ros.

    ReplyDelete
  2. Mrs. A selalu aje cakap macam tu pada diri sendiri tapi selalu jer... tak menjadi :-(

    ReplyDelete
  3. Takpe kak. Dahulukan yang mana penting dulu.

    ReplyDelete
  4. sama la kita kak mia. busyra pun tngh cuba update slalu. tp tu la. cuma kekadang tu idea kering. hehe

    ReplyDelete
  5. itula. dlm hati nk menaip. sampai masa xde masa. hahah

    ReplyDelete
  6. yang ada masa ni nak tulis idea xde huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. semoga semangat kak mia berkekalan...tengah berusaha juga ni update dengan konsisten...harap2 kita sama2 berjaya update dengan konsisten.. ^_^

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...gud luck k...;)

    ReplyDelete
  9. salam , huhuhu saya ni bila la agak naya nak betul betul kembali

    ReplyDelete
  10. Sama la kak mia. Kinah pun nak konsisten update tapi kadang2 ketandusan idea nak update ape huhu

    ReplyDelete
  11. YB juga yang masih belum konsisten... ada saja halangan menunggu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.