Penghantaran Produk 3D Gold Stemcell Serum My Beauty Herbs

Thursday, October 6, 2016

Penghantaran Produk 3D Gold Stemcell Serum My Beauty Herbs



Semalam, pihak My Beauty Herbs telah pun poskan produk 3D Gold Stemcell Serum dan Treatment Cream kepada blogger yang berjaya di SINI. Dijangka sampai hari ini. Bagi Sabah atau Sarawak mungkin lambat sedikit.


Sepatutnya ada 40 orang tetapi untuk batch pertama penghantaran ada 38 orang blogger. Senarai blogger dan butiran tracking number adalah seperti di bawah :

1 Nornazliana Bt Ab Razak
(WEZ CARGO) CO.NO : 177852

2 Eintan Nurfuzie
(WEZ CARGO) CO.NO : 177821

3 Nur Fatihah Binti Rajeli
(WEZ CARGO) CO.NO : 177857

4 Norain binti Baharom
(WEZ CARGO) CO.NO : 177801

5 Sharifah Ashikin Binti Syed Ali
(WEZ CARGO) CO.NO : 177851

6 Nur Raihanah Abd Jalil
(WEZ CARGO) CO. NO : 177850

7 Hafiza Hadzir
(WEZ CARGO) CO.NO : 177855

8 Azhafizah Md Nor
EN274008333MY

9 Maisarah Binti Sidi
EN274008364MY

10 Norazlipa Abu Yamin
EN274008537MY

11 Siti Rohaida Bt Yusof
EN274008276MY

12 Julia Binti Jamaludin
EN274008523MY

13 Fitrianti Rubino ( Attn Nurzaleha Nawi )
EN274008585MY

14 Nornaqiyah Mohd Sani
EN274008470MY

15 Noorazlina Shafi
EN274008466MY

16 Izyan Athirah Bt Jelani
EN274008038MY

17 Nur Afiqah Najwa Binti Abdullah
EN274008007MY

18 Norazimah Abd Talib
EN274008347MY

19 Roshazareeza Binti Ruslan
EN274008015MY

20 Rosmiza Binti Ali
EN274008280MY

21 Norraesah Binti Yusof
EN274008378MY

22 Busyra binti Takiyudin
EN274008355MY

23 Nur Amieza Suhaini
EN274008381MY

24 Mimi Azirah binti Kamaruzzaman
EN274008262MY

25 Norfarizan Asaary
EN274008320MY

26 Fatin Diana binti Othman
EN274008069MY

27 Muhammad Izzat Syahir Bin Jusuh
EN274008395MY

28 Mariah Binti Che Mei
EN274008165MY

29 Mariati Mansor
EN274008228MY

30 Siti Salyana Samsaiman
EN274008174MY

31 Normas Binti Mohd Noah
EN274008112MY

32 Nieyla Nadiadewieesukasi Parman
EN274008109MY

33 Wan Najihah Karimah Wan Mohd Noor
EN274008055MY

34 Juliana Johari
EN274008041MY

35 Parizan bt Mohd Zain
EN274008157MY

36 Nik Nor Izzati
EN274007995MY

37 Sulia bt Suka
EN274008188MY

38 Noor Atikah binti Ramli
EN274008214MY

Bila produk dah sampai nanti, sila informkan pada Mia ya. Blogger dah boleh terus cuba menggunakan produk ini. Selamat meng"hot"kan muka.

** Minta ambil perhatian tentang perjalanan giveaway ini kepada 40 blogger yang berjaya. Mohon rujuk pada entri Preview dan Hadiah Giveaway.

tinggal lagi seorang blogger Hazrina yang belum berikan butiran... Mia dah follow up dah... Butiran Kak Yang Baik telah dihantar pada My Beauty Herbs semalam tengahari.

33 comments:

  1. Yeay...x sabar nak tunggu produk sampai..thanks Mia...

    ReplyDelete
  2. ok...x sabar juga nak try..tq sis Mia..

    ReplyDelete
  3. menanti dan nak merasai sendiri kesannya nanti..terima kasih :)

    ReplyDelete
  4. Tak menyabar nak cuba. Terima kasih kak mia.

    ReplyDelete
  5. wah.. dah post.. tak sabarnya ...tq blogger mia.. =)

    ReplyDelete
  6. wahh kenapa pakai (WEZ CARGO) CO.NO : 177852 kita duk kedah ja

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia....wah !! mekacih mia n my Beauty Herbs...kena tunggu ni....;)

    ReplyDelete
  8. Yeayyy.. Tak sabar tunggu barang sampai.. Tenkiu kak mia..

    ReplyDelete
  9. Oo... dah mula post yer.
    Bertabahlah rakan2 semua... dah boleh test :D

    ReplyDelete
  10. Saya dah terima Mia, tq. Akan mulakan 'aktiviti.." Hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini link saya dh terima parcel tu..tq eh,
      http://www.aynorablogs.com/2016/10/terima-3d-gold-stemcell-serum-treatment.html

      Delete
  11. Thanks, harap2 esok dapat.hehehe...goodluck all winners !

    ReplyDelete
  12. asalamualaikum mia...alhamdullilah dah sampai pun tadi...:)

    ReplyDelete
  13. Terima kasih Mia, dah sampai barangya...

    ReplyDelete
  14. tgk review dorg plak nnti cmne..hihi

    ReplyDelete
  15. Kak risau lah, tak sampai² lg... Takut terlepas date contest je :(

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.