Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #23

Monday, October 31, 2016

Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #23




Tibalah masanya untuk Mia umumkan pemenang bagi Segmen 12 Jam Bloglist #23 yang telah diadakan pada 23 Oktober 2016 di SINI. Alhamdulillah Mia telah selesai pun blogwalking ke semua blog peserta. Senarai peserta ada di SINI.

Buat kali pertama, Mia menggunakan random integer set generator untuk dapatkan nombor pemenang. Mia nak pilih 12 orang pemenang daripada 18 peserta.

Dan inilah hasilnya...



Sila rujuk nombor peserta masing-masing di SINI. Diucapkan tahniah kepada yang telah berjaya. Blog pemenang akan bertakhta di bloglist Mia untuk bulan November dan Disember 2016. Diharap agar semua pemenang dapat memasukkan blog Mia ke dalam bloglist masing-masing sebelum 7 November 2016. Kepada yang tidak berjaya usah berputus asa. Boleh cuba di segmen ini yang akan datang.

rajin-rajin lah update blog ya...

22 comments:

  1. alhamdulillah , hehe . dah masukkan mia dalam bloglist :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...tahniah pd yg telah berjaya...:)

    ReplyDelete
  3. wah... tak sangka blog cikla tersenarai....alhamdullillah.... tahniah pada yg lain...

    ReplyDelete
  4. No 4.... very lucky number. Ok sekarang juge kinah masukkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak mia minta tukar url kinah yang ni.

      https://ape-kinah.blogspot.com

      Sebabnya kinah update entri tapi di bloglist tak update. Kalau masih sama bagitau kinah ye

      Delete
    2. ok.. kak mia dah tukarkan. nampaknya dah ok ni..

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.