Segmen Nak URL Blog #27 Mialiana.com

Thursday, November 17, 2016

Segmen Nak URL Blog #27 Mialiana.com


Segmen Nak URL Blog #27 Mialiana.com

Masa untuk kita bersegmen dah tiba. Segmen Nak URL Blog siri #27 yang terakhir pada tahun 2016 ini ingin mengumpulkan url blog yang aktif pada masa sekarang dan juga memudahkan Mia nak blogwalking nanti. Sambil-sambil itu bolehlah baca entri blog yang dikunjungi dan tinggalkan jejak di ruangan komen.

Blogger newbie atau yang lama... semua boleh join. Amat-amat dialu-alukan Tak perlu nak malu-malu... Ketengahkan blog anda.

Jadi, tunggu apa lagi. Senang saja nak join. Hanya perlu tinggalkan url blog anda di ruang komen entri ini. Segmen ini bermula sekarang dan akan tamat pada jam 11.59 malam Isnin 21 November 2016 (5 hari sahaja).

jom ketengahkan blog anda.... yeahhhh...

38 comments:

  1. Abam Kie nak join la... Thanks.

    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  2. hai kak mia,...")

    http://vitaminwawa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Joined! :D

    http://solehahgirlz.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Ucing Join Segmen (^_^)

    http://ucingkadayan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Mia, saya pun nak join jugak.. =)

    http://starlavenderluna.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak. Kembali Aktif :D

    http://tukang-sampai.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. join =)

    http://nusha1706.blogspot.com

    salam kenal semua

    ReplyDelete
  8. Lapor diri

    https://unnianje.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. Lapor diri jugak la...

    http://wacanaku2009.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. Salam ukhwah, Cikna join jgk ye....

    cikna136.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. kita join ye kak mia.

    Sheilashahfiekry.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. salam saya join
    http://anzrarizalbuddy.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. hai mia! tak perlu buat entry kan hehe. lenne join okay ^^

    http://lennezulkiflly.blogspot.my ✨

    ReplyDelete
  14. Assalam...
    nk join jugak... baru nk aktif semula

    http://www.linazlina.com

    ReplyDelete
  15. Nak join 😊

    http://ummiohsem.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...join juga...

    http://maszul.blogspot.my

    ReplyDelete
  17. hi sis, saya join :)

    https://intansaffyna.blogspot.my/

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum.. Cikla nk join jugak...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my

    ReplyDelete
  19. Kinah join

    http://ape-kinah.blogspot.my

    ReplyDelete
  20. join jugak

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/11/segmen-nak-url-blog-27.html

    ReplyDelete
  21. hye kak mia. nak join jugak. heheheh

    http://edrinazulkafli.blogspot.my

    ReplyDelete
  22. haiii join jugak :)

    http://nuratiqahnajihah.blogspot.my

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.