Bergym Kita Ni

Saturday, February 25, 2017

Bergym Kita Ni


Azam Mia tahun ini... nak exercise kat gym dengan Sofea. Alhamdulillah dah mula sejak pertengahan bulan Februari ini dan konsisten sehingga sekarang. Target seminggu 2 atau 3 kali pergi gym. Kalau terajin sampai 4 kali seminggu. Ikut suka. Bila free dan ada masa terluang. Boleh lah kan... janji kita keluar peluh dan badan terasa ringan. Kesihatan juga penting.





Sofea pun join sama. Nak exercise juga. Suka tengok gelagat dia yang mencuit hati. Sayang sangat kat dia. Kata dia... nak membesar dengan sihat dan cergas... yeahhh...

** aktiviti riadah mak dan anak....

7 comments:

  1. Wah ..excersice dgn anak-anak ..hehe .. quality time dengan diorang best

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...exercise penting utk kesihatan badan kita...

    ReplyDelete
  3. Wah ada geng rupanya. Best lah cmtu. Ana ni ntah bila nak exercise. 😅

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017