Bergym Kita Ni - Mia Liana

Saturday, February 25, 2017

# Family Matters # Health

Bergym Kita Ni


Azam Mia tahun ini... nak exercise kat gym dengan Sofea. Alhamdulillah dah mula sejak pertengahan bulan Februari ini dan konsisten sehingga sekarang. Target seminggu 2 atau 3 kali pergi gym. Kalau terajin sampai 4 kali seminggu. Ikut suka. Bila free dan ada masa terluang. Boleh lah kan... janji kita keluar peluh dan badan terasa ringan. Kesihatan juga penting.





Sofea pun join sama. Nak exercise juga. Suka tengok gelagat dia yang mencuit hati. Sayang sangat kat dia. Kata dia... nak membesar dengan sihat dan cergas... yeahhh...

** aktiviti riadah mak dan anak....

7 comments:

  1. Wah ..excersice dgn anak-anak ..hehe .. quality time dengan diorang best

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...exercise penting utk kesihatan badan kita...

    ReplyDelete
  3. Wah ada geng rupanya. Best lah cmtu. Ana ni ntah bila nak exercise. 😅

    ReplyDelete