Main Game Virtual Bowling

Friday, February 17, 2017

Main Game Virtual Bowling


Mia ada cerita yang Mia ada bertugas masa MAHA 2016 kat SINI. Sempat juga Mia main game virtual kat Agro IT Booth. Mia ada main game bowling. Agak kekok sedikit nak main game virtual ni sebab tak ada pun bola bowling secara fizikal. Main dalam versi maya. Main agak-agak pegang bola. Guna sensor untuk detect pergerakan kita.

Jom tengok...





Nak serasikan tu ambil masa juga. Banyak kali terlepas pegang bola. Berpeluh juga main virtual bowling ni... hihihi..

Sesiapa yang datang Agro IT Booth masa MAHA 2016 tentu takkan lepaskan peluang untuk main virtual game ini. Ramai juga yang main. Ada banyak game. Yang best sekali menari ikut step yang ditunjukkan. Sweet sangat...

Pengunjung booth ni... dapat gift seperti usb cable, monopod, car handphone holder dan lain-lain lagi.

** rasanya lebih seronok main bowling secara fizikal...

5 comments:

  1. haha. main secara fizikal memang the best kak! Tapi, kalau nak dibandingkan dgn main pakai mouse, memang menang virtual game lah. :)

    ReplyDelete
  2. Ni kalau letak set dekat rumah, berebut anak2 ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Ada tak orang tanya, baling apa tu kak? kosong je tangan... hehehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia....wah !! bestnya...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters January 2017