Sekitar Bertugas Di Agro IT Booth MAHA 2016 - Mia Liana

Friday, February 17, 2017

# Events # Work Matters

Sekitar Bertugas Di Agro IT Booth MAHA 2016


Baru sempat nak cerita kat blog. Bulan Disember tahun lepas, Mia telah bertugas di Agro IT Booth masa MAHA 2016. Nama glamour booth ni, Agro IT Cluster. Lokasinya di Hall A, Maeps Serdang. 

MAHA adalah singkatan bagi Malaysia Agriculture, Horticulture & Agrotourism. Event besar ini telah diadakan pada 1 hingga 11 Disember 2016 di bawah Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia dengan temanya "Our Food Our Future". 

Mia ada update entri 11 perkara menarik tentang MAHA 2016 di SINI.

Bila dah bertugas kat sana... memang tak dan lah nak melawat semua tempat kat MAHA 2016 ni...














































Maafkan Mia andai entri ini lambat loadingnya... huhuhu... Mia tempek banyak gambar ni. Sebenarnya ada banyak lagi gambar. Bayangkan betapa ramainya pengunjung yang datang. Tak terlayan kita yang jaga booth ni.... 

** sweet memories of MAHA 2016...

6 comments:

  1. ana sekali pun tak pernah berkesempatan untuk ke MAHA. one of the reason ialah orang yang sangat ramai. kena tunggu si kecil ni besar dulu.

    ReplyDelete
  2. besar sungguh tapak MAHA ni..rasa2 semua tempat boleh pegi tak dalam satu hari..

    ReplyDelete
  3. Tak dan nak ke situ tahun ni. Peneman sepanjang hayat tak dapat nak teman.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia....bestnya tapi tak berkesempatan nak pi lg...

    ReplyDelete
  5. bestnya kak mia..dapat bertugas kat event besar mcm ni

    ReplyDelete