image Easy Zumba Workout Di Rumah - Mia Liana

Sunday, March 12, 2017

# Health

Easy Zumba Workout Di Rumah


Yeahhh... dah mula kita berzumba ni. Mia buat easy zumba workout di rumah. Tak semestinya nak workout kat gym sahaja, kat rumah pun boleh juga.



Berpeluh-peluh. Baru 10 minit dah macam apa.. nanti dah lama-lama boleh mantap.

** berazam nak konsisten exercise setiap hari...

20 comments:

  1. saya pun tanam azam nak aktif tahun ni...tapi tak mula-mula lagi hehe. boleh cuba kot berzumba di rumah

    ReplyDelete
  2. wooowww weeeee.. kita pun datang rajin sesorang berzumba.. tapi anak2 tengok pelik la kenapa ummi terkinja2 hahaha

    -Hernee Nazir -

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. nanti ilhams pun leh zumba juga..

      Delete
  3. Replies
    1. dulu kak mia sangat jarang exercise... huhuh

      Delete
  4. saya berzumba dengan kawan2 after office hour

    ReplyDelete
  5. Seronok juga berzumba. Mai pun duk buat home workout ikut youtube je skrg ni,hehe.

    ReplyDelete
  6. Ana dari sehari ke sehari nak work out tak buat pun. Mcm mana nak kurus ni.. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena start yang simple dulu.. nanti baru terus konsisten..

      Delete
  7. kat rumah pun okey... semoga terus konsisten! cayok2! ;-))

    ReplyDelete
  8. Vid zumba tu sama dgn yg sy bt kt umh. Tp ni kne rehat sbb kaki cedera.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...wah senang jer...kat rumah pun boleh juga...:)

    ReplyDelete