Di Sekitar Event Flag-Off the Elusive Muscle Car Carlist.my - Mia Liana

Friday, April 28, 2017

# Events

Di Sekitar Event Flag-Off the Elusive Muscle Car Carlist.my


Terus-terang Mia katakan.. yang Mia sangat teruja dengan event Flag-Off the Elusive Muscle Car Carlist.my. Apa tidaknya, kita dikelilingi dengan kereta-kereta yang sangat wow!!

Tak percaya ke apa yang Mia beritahu ni? Jom kita tengok gambar-gambar di sekitar event tersebut di 23 Motors Sdn Bhd Johor Bahru. Biar gambar yang berbicara...














































Team JDT blogger yang turut hadir sama ke event ni... Mar Mansor, Mama Maszull, Eda Kisah Si Dairy, Hernee Nazir dan Suzlin theRealBloggerMak.


** seronok kan.. tengok kat gambar... lagi best kalau nampak kat depan mata sendiri.. (^_^)

7 comments:

  1. Wahh, cantik gilaaaa kereta pink tu.. haha kalau pakai kereta ni nokk memang org pandang tak lepas dah muahaha *terberangan ahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiiii... yang pink tu memang tergoda habis nanti... hihihi...

      Delete
  2. Replies
    1. uiii... kalau yang itu, siap boleh berparty kat dalam tu...

      Delete
  3. assalamualaikum mia...wowww memang wow sangat kan...tengok depan lg best...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete